2777
2789

ببخشید من فرشم تراکمش 700 هست رنگشم روشنه یکم چرک شده میخوام بدم قالی شویی اما شوهرم میگه فرش رو خراب میکنن خودمون بشوریم اما میترسم چون تراکمش بالاست خشک نشه بو بگیره یارنگش پس بده به نظرتون بدم قالی شویی با نه

لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🌹

فکر نکنم برای فرش ماشینی اتفاقی بیفته بده بشورنش 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بدی بیرون که بهتره چون فرش که اب بخوره خیلی سنگین میشه نمیتونی جاب جاش کنی اب میمونه توش لک زرد ...

خب از همین میترسم ولی شوهرم میگه فرش رو قالی شویی میشکونه

نه بابا فک نکنم بابا ما قبلا فرشهای معمولی رو میدادیم میشستن هیچی بشون نمیشد اینا که دیگه سنگینن نمی ...

ممنون از لطفتون واینکه وقت گذاشتین جواب دادین

ما زیاد میدیم فرشامونو. چیزی نمزشه ولی جای مطمئن باشه و زودترم بده اگه نه دم عید تمیز نمیشورن تازه کاش زودتر میدادیشون ب قالی شویی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بله عزیزم اما فرش ماشینی رو تمیز شسته بودن ولی فرش طبیعی هم داده بودیم اونو یه چندمیلی متراز ضخامتش برداشته بودن که پرز فرش بلند شده بود وبه لباس می چسبید پرسیدیم گفتن برای همه فرش طبیعی ها اینکارو انجام میدیم ولی تامدتها پرز فرش اذیتمون میکرد 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
شما فرش دادی به قالی شویی؟؟ 

اینجا گفتم 👆

قالی شویی نوین سفارش ندین. 

خیلی فرشتون رو خراب میکنه. من فرشم رو شعبه آریاشهر دادم. اینها معلوم نیست فرش رو به کارگاههای متفرقه بی وجدان میدن فرشو بشوره.کل فرش داره نخ میشه. اصلا معلوم نیست چه بلا سر فرش آوردن.