2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال شما  تمکین زدین و ایشون نیومد آخه منم دارم طلاق میگیرم

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
ببخشید یه سوال شما  تمکین زدین و ایشون نیومد آخه منم دارم طلاق میگیرم

شوهر منم خیانت کرده بم ولی نمیدونه ک من فهمیدمه...یسره پیام میده برگرد😞انقدر احمقم ک گاهی دلم براش تنگ میشه

وَ خدایی که به شدت کافیست🌼❤
شوهر منم خیانت کرده بم ولی نمیدونه ک من فهمیدمه...یسره پیام میده برگرد😞انقدر احمقم ک گاهی دلم براش ...

شوهر خر من حتی نیومد دنبالم نه زنگ پیام منم به چپم میخام زود تر خلاص شم

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو
در حالتی که زن و شوهر با هم دعوا کرده اند و روی دیدن همدیگر را ندارند و هر دو بر موضع خود لج بازی و پافشاری میکنند ودر این مواقع باید شخص سومی واسطه شود این کار را انجام دهید.

الف :۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا وَدود  را بر دو عدد شیرینی یا قند یا آب نبات یا زولبیا بامیه یا مقداری شربت شیرین بخواند  و به انها داده تا از آن بخورند

✔دعای بازگشت ِ همسر قهر کرده یا طلاق گرفته (بسیار قوی )

🍃🍂🍂🍃🍂🍂🥀🍂🍂

مردی که زنش از خانه قهرکرده یا طلاق گرفته به جهت بازگشت زنش از شب اول ماه قمری که قمر درعقرب نباشد غسل کند و بعد از هر نماز واجبی دعای زیر را بخواند

بسم الله الرحمن الرحيم

يحبونهم كحب الله والذين أمنوا أشد حباً لله

واعتصموا بحبل الله جميعاً ولاتفرقوا

هو الذي أيدك بنصره وبالمؤمنين وألف بين قلوبهم لو أنفقت مافي الارض جميعاً ماألفت بين قلوبهم ولكن الله ألف بينهم انه عزيز حكيم

سيجعل لهم الرحمن وداً

وألقيت عليك محبة مني ولتصنع على عيني

ونزعنا مافي صدورهم من غل اخواناً على سرر متقابلين

عسى الله ان يجعل بينكم وبين الذين عاديتم منهم مودة والله قدير والله غفور رحيم

ومن آياته ان خلق لكم من انفسكم ازواجاً لتسكنوا اليها وجعل بينكم مودة ورحمة

وهو على جمعهم اذا يشاء قدير

وإنه لحب الخير لشديد

سيهديهم الله ويصلح بالهم

اللهم يامن ألفت بين الثلج والنار ألف بين قلوب عبادك الصالحين  

اللهم قلب (فلان) بمحبة (فلانة) بالمحبة والمودة والرأفة والالفة

وادخل في قلوبهم الفرح والسرور والود والتودد والوفق والتوفيق

والصلح والاصلاح والحنان وألف بينهم كما ألفت بين جبرائيل وميكائيل

وكما ألفت بين سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم وأصحابه ألف قلب (فلان)

على محبة (فلانة) ولاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم

وصلى الله على سيدنا محمد وعلى آله وسلم

آیات بالا رو روزی ده بار بعد از نمازهای پنج گانه تلاوت کند این آیات بقدری قوی هستند  که کمتر از یک هفته خانم  شخص بیقرار شده و نزدش باز خواهد گشت انشالله...

این دعا فقط مختص اقایان است

التماس دعا

کانال مجربات قرآنی👇🏻

@Almozzammel001

ای دی ارتباط👇🏻

@Almozzammel786

🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

@نی_نی_یار_3    

اینا چیه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت