2777
2789
عنوان

پدر بد

690 بازدید | 27 پست

سلام به همگی پاندا کوچولو هستم؛

ازتون راهنمایی میخوام 

بچه ها مامان بابای من خیلی سال پیش از هم جدا شدن و بعد از جدا شدن شون بابام منو ترک کرد و مامانم با سختی بزرگم کرد بابام بعد 13 سال یادش افتاده که دختری داره و اومده سراغم ولی من خیلی از دستش کفری ام و میخوام تقاص تمام اون  بلاهایی که با همکاری خواهرش ( عمه) سر من و مامانم اورد رو سرش در بیارم میخوام یه جوری لجشو درارم اما نمیدونم چجوری کمکم کنید! 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا محلش نذار

انگار ک اصن وجود نداره اونطوری من باشم لجم میگیره حالا اوشونو نمیدونم 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه ها من الان یه دختر 17 سالم و اصن برام مهم نیست که چرا برگشته فقط برام این مهمه که بتونم یه جورایی لج عمه و بابامو درارم با خودم میگم اگه پسر بودم خیلی کارا از دستم برمیومد اما حالا..... 

عزیزم چرا با خودت لج میکنی؟ 

پدر و مادرت طلاق گرفتن این مربوط به گذشته است،. تو سختی کشیدی بد بوده و گذشته. 

الان پدرت اومده، نذار سختی هات ادامه پیدا کنه. 

به پدرت بگو اگه  میخوای باورت کنم برام کار انجام بده و جبران کن. از بابات پول بگیر مهارت یاد بگیر 

ازش بخواه حمایتت کنه، اگه جایی هست که میخوای بری بگو ببرتت. 

در آینده ازدواج میکنی،. پدری که در مراسم باشه و بره تحقیق کنه خیلی خوبه. 

نشانه ی بلوغ تو هست که به جای لجبازی و انتقام کاری کنی که هم خودت آرامش داشته باشی هم پدرت. 

اونم آدمه مگه من و تو اشتباه ند اشتیم؟ مگه مامانت فرشته هست؟ بدون پیش داوری میگم هر چه قدر هم مامانت خ ب ولی  اگه مامانت عالی بود شاید پدرت هم زندگیش الان این نبود. 

ته انتقام هیچی نیست، الان جلوت بمیره هم هیچی به دست نمیاری 

بهار جون مرسی که وقت میذاره بخدا منم اینجوری که فکر میکنی نیستم بارها و بارها ازش خواستم که منطقی باشه بهش گفتم حالا که برگشتی مثل باباها رفتار کن اما انگار تنها دلیل برگشتنش این بود که ببینه مامانم میتونه تنهایی منو بزرگ کنه و اگه نقطه ضعفی هست بکوبه تو سرم وگرنه کی بدش میاد بابای خوب داشته باشه

بچه ها من الان یه دختر 17 سالم و اصن برام مهم نیست که چرا برگشته فقط برام این مهمه که بتونم یه جورای ...

لج عمه در نمیاد وقتی بفهمه تو بد تربیت شدی و با بابات بد هستی تازه خیالش راحته که مامانت تو را بد تربیت کرده و با افتخار میگه این تحفه تربیت اون زن هست چه خوب طلاق داداشمو گرفتم. 

خداراشکر که داداشم بچه شو دوباره ول میکنه و میاد سمت خودم. 

نذار بابات آدم بد زندگیت بمونه بهش مهلت بده به خاطر خودت 

ولی تو خوب باش و با پنبه سر ببر، خوبی و گذشت تو و الیته سنگین بودن و یه دفعه ای همه چیز را فراموش نکردن و سیاست داشتن برای عمه بدتره. 

بگو مهلت میدم برام پدری کنی،. من قضاوت نمیکنم، من رفتارهات را نگاه میکنم.