2777
2789
عنوان

پدر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها باورتون میشه که بابایه 50 ساله من گوشش تو دسته خواهر کوچیکشه 

من تا یه حرف اشتباه میزنم میکوبه تو سرم میگه این از تربیت مامانت خیلی دلم میخواد بهش بگم تو میموندی پام بزرگم میکردی اصن بی تربیت ترین ادمم میکردی ولی پام میموندی

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}

من کاری نمیخوام برام انجام بده چون مامانم همه چیو برام فراهم کرده من هیچ چیزی نیاز ندارم و تمام تمرکزم سر درسمه تو تمام دوره تحصیلی معدلم 20 بوده من فقط خواستم بعد چندین سال که اومده اظهار پشیمانی کنه ولی انگار طلبکارم هست تا یه حرفی میزنم میگه حرف نزن وگرنه دوباره مثه گذشته میزارمت میرم

من کاری نمیخوام برام انجام بده چون مامانم همه چیو برام فراهم کرده من هیچ چیزی نیاز ندارم و تمام تمرک ...

خب بگو به درک چند سال پیش رفتی چطورم شد الانم میشه عشق دنیارو میکنم

بچه ها من الان یه دختر 17 سالم و اصن برام مهم نیست که چرا برگشته فقط برام این مهمه که بتونم یه جورای ...

مامانت باید بخواد از بابات و عمه ات انتقام بگیره نه تو. اگر از وجود بابات تو زندگی راضی نیستی قطع رابطه کن. ولی اگه حمایت مالی می کنه خب کج دار و مریز ارتباط رو حفظ کن خودتم وارد دعواهای زناشویی اونا نکن.

بچه ها باورتون میشه که بابایه 50 ساله من گوشش تو دسته خواهر کوچیکشه  من تا یه حرف اشتباه میزنم ...

الان فهمیدم، ببین بابات فرهنگش به مادرت نخورده، وقتی اینو میگه بخند و بگو بابا سخت نگیر، بهش بگو از خودت بگو، یه کم رفتاراش را قبول کن، ببین اگه به حرف خواهر کوچکش گوش میده به این خاطره که اون خواهر پدرت را درک کرده و باهاش موافقه و اون را قبول کرده. پدرت اگه خواهرش را رها کنه تنها میمونه، تو را داره یا مادرت را؟ هیچ کس را نداره. 

خوبی هاش را به روش بیار، هیچ کسی بی خوبی نیست،. بدون اگه بهش ارزش زندگی کردن بدی خدا خودش توی زندگی برات جبران میکنه. 

یه درصد فکر کن آدم خوبی بوده ولی با فرهنگ مامانت جور نیومده. آخه راننده بودن سختی های فراوانی داره و اونها اخلاق خاصی پیدا می‌کنند. 

تنها ت ی جاده خرابی ماشین، بار و بنه سفر، حموم سر راهی، غذای سر راهی، سرعت مجاز، خستگی شخصیتسون را تحت تاثیر میگذاره. 

از اینکه باهام همدردی میکنید یه دنیا ممنونم اما اگه میشه یه چنتا راهکار بهم بدین که بتونم عمه و بابارو از هم جدا کنم

بچه ها بابام خونه مامان باباش زندگی میکنه و خب هرروز خواهر و برادراشو میبینه و احساس میکنم تا وقتی که اونا رو داره و اونا راهکار بهش میدن جایی برای من نیست همون طوری که وقتی مامانم طلاقشو گرفت عین خیالش نبود و دورش حسابی شلوغ بود

من حس میکنم این پدر نیست فقط اسم پدر و یدک میکشه از زندگیت بنذازش بیرون لیاقت نداره الان که اومده باید حرفاتو بشنوه نه اینکه دنبال سوژه باشه

منم بابام یه ادم بی لیاقته ازش متنفرم هیچ حسی بهش ندارم باور میکنی برای روز پدر کلی کلیپ براش فرستادم کلی متن میخوند ولی جواب نمیداد واگذارش کردم به خدا فکرتو درگیر این آدم نکن بگو تا حالا که نبودی از این به بعدم نباش برو از زندگیم بیرون 

تنها جون درکت میکنم 

من میدونم مسبب این بدبختیم کیه و نمیتونم هیچ کاری بکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭