2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی ریزه نمیشه با نخ بهد اینکه میگن دستت بخوره هر جا درمیاد درسته اخه نارشم دوسه تا کوچیک دراومده

ن اگه زخم بشه انتقال پیدا میکنه عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
فقط نخ....محکم میبندیش هیچ اثری ازش نمی مونه.. دیگم درنمیاد..

بعضی از زگیل های روی گردن یا .‌.. نمیشه سرخود با نخ کند باید ازمایش داد قبلش 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم ترکین شما؟ همیشه سوال بود برام چرا به گول میگین قول؟ من فیلم ترکی زیاد میبینم زیرنویس اونا هم ...

اره انگار اشتباه نوشتم😂😂😂😂😂 تبریزی ام. نمیدونم که ناخوداگاه قول مینویسم

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
اره من نوع ۱۶و ۳۱ بوده معمولا خانما حساس تر هستن  اکثرا ربطی به رابطه نداره  حتی دید ...

واقعا؟؟منم میگم فقط ازراه رابطه نیس و ب شوهرم مطمعنم..ولی اصراردارن ک فقط ازراه رابطه اس

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
اره انگار اشتباه نوشتم😂😂😂😂😂 تبریزی ام. نمیدونم که ناخوداگاه قول مینویسم

اها 🤣🤣پس اونا هم اشتباه مینویسن😅 فک میکردم بخاطر زبونتونه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
پولدار عزیزم 🤣

پس توهم با پولش حال کن نذار سمتت بیاد مرض میگیری

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️