2777
2789
ممنون،همچنین برا شما سلامتی و ارامش و.دل خوش😔😔😔

مرسی گلم ناراحت نباش هیچ کاری نشد نداره اینقد علم پیشرفت کرده امروز فردا مرده رو زنده میکنن چ برسه ب درمان یک زگیل

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
پس منم اینکارو کنم  دوسه تا زکیل خیلی ریز هست

اره عزیزم بابت لکم‌نگران نباش الان یادم اومد پوست منم اون قسمت ی کوچولو قهوه ای شد ولی بعد حدود یک ماه خودش پاک شد مث پروسه درمان ی زخم ساده س گلم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب مشخص میشه که از همسر یا کسی دیگه گرفتی؟میگی شوهرت شک داره بره ازمایش بده 

قرار بره، 🙄نمیدونم شک داشت بهم یا ناراحت شد گفتم از اون گرفتم بعد شوهر من هر روز رابطه میخاد. اولش روزی 8 بار میخاست از رابطه جنسی فعال توی سن کم هم میاد 

پاپ اسمیر ک دادی مشخص شد مثبتی ؟ منم شوهرم داشت پاپ دادم منفی بودم

اره من نوع ۱۶و ۳۱ بوده

معمولا خانما حساس تر هستن 

اکثرا ربطی به رابطه نداره 

حتی دیدم بچه ها هم داشتن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
مرسی گلم ناراحت نباش هیچ کاری نشد نداره اینقد علم پیشرفت کرده امروز فردا مرده رو زنده میکنن چ برسه ب ...

کاش درد فقط زگیلا بود!هیی خواهر😔😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ببین من چندتا دکتر رفتم گفت استخر این چیزا الکیه

پس اولین نفری ک زگیل تناسلی گرفته ازکجاگرفته؟  

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
دوشم داره 😐قهر میکنم ب همه زنگ میزنه میگ گوه خوردم دنیارو بهم بدید 

ای بابا. یا تو خودتو قول میزنی یا اون. اگه پولداره بشین اگه نه ولش کن 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
قرار بره، 🙄نمیدونم شک داشت بهم یا ناراحت شد گفتم از اون گرفتم بعد شوهر من هر روز رابطه میخاد. اولش ...

هشت بار؟ ب نفت نرسیدین؟ 😁 یکم دیگه ادامه میدادین پولدار بودینا 😃

اره لک شد نزدم خدا کنه بره جاش

فقط نخ....محکم میبندیش هیچ اثری ازش نمی مونه.. دیگم درنمیاد..

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
ای بابا. یا تو خودتو قول میزنی یا اون. اگه پولداره بشین اگه نه ولش کن 

عزیزم ترکین شما؟ همیشه سوال بود برام چرا به گول میگین قول؟ من فیلم ترکی زیاد میبینم زیرنویس اونا هم تو زیرنویس مینویسن قول