2777
2789
خیلی ریزه نمیشه با نخ بهد اینکه میگن دستت بخوره هر جا درمیاد درسته اخه نارشم دوسه تا کوچیک دراومده

اره زگیل دست کاری نکن...پخش میشن..من پایین زیر بغلم ی دونه داشتم کوچیک بود..گذاشتم یکم رشد کنه😂بعد با س تا نخ بستمش..ترسیدم اسید پوستمو بسوزونه....باورم نمیشه اون نقطه ی زمانی زگیل بوده چون هیچ جاش نمونده

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اها 🤣🤣پس اونا هم اشتباه مینویسن😅 فک میکردم بخاطر زبونتونه

نه بابا گول کلا تو ترکی یه واژه دیگه داره

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
چقدر ریلکسی؟ ۹ ساله با دوس دختراش؟؟؟؟؟ بعد تو هنوز زنشی؟؟؟؟

الان 1 ساله آدم شده راه هر چیزی طلاق نیست من اول باید ب فکر دختر 7 سالم باشم و در آخر خودم

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
نه بابا گول کلا تو ترکی یه واژه دیگه داره

ن تو ترجمه زیر نویس مینویسن مثلا منو قول نزن

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اره زگیل دست کاری نکن...پخش میشن..من پایین زیر بغلم ی دونه داشتم کوچیک بود..گذاشتم یکم رشد کنه😂بعد ...

فقط ترس زیاد شدنشو دارم 

دستکاری نمیکنم

ولی علت دراومدنشو نمیدونم

نفهمیدم 🤣

تو گوگل سرچ کن اپلود عکس اولین گزینه رو بزن صفحه باز شد انتخاب فایلُ میزنی انتخاب که کردی پاییینش یه گزینه هست بعد از .....مدت پاک بشه انتخاب که کردی لینک مستقیم کپی کن اینجا لینک بزار😁

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم هر روز چند بار رابطه میخاد آدم شده ولی ☹️

منم هرروز چند بار از همسرم رابطه میخام درسته اونم مثل من نیس ولی خب خیانت نمیکنم دیگه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
واقعا؟؟منم میگم فقط ازراه رابطه نیس و ب شوهرم مطمعنم..ولی اصراردارن ک فقط ازراه رابطه اس

نه همچین چیزی نیست 

تو استخر اب کثیفه بیشتر زنا عفدنتی هستن اب رو الوده میکنن

هزار نفر میرن تو سونای بخار و بدون زیر انداز مخصوص میشینن اونجا🥴

جکوزی هم دیگه بدتر هر چی بیماریه میکشه تو خودش 

پس فکرشو بکن زن بره همچین جاهایی چقد اسیب میبینه 

منم از این غلطا تو مجردی کردم😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
میشه بگین چ شکلیه؟ دقیقن شکل زگیله؟ عذر میخام همسر من زیر آلتش یچیزای مث جوش برجسته شده انگار توده ه ...

متاسفانه آره بزن تو نت شکلا هستن مال شوهر منم هم زیر هم بالا زده 😔

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
بعضی از زگیل های روی گردن یا .‌.. نمیشه سرخود با نخ کند باید ازمایش داد قبلش 

بعضی از خالای گوشتی شبیه زگیلن..اونا نمیشه با نخ ببندی..راه حل نخ واسه زگیله فقط😂

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
متاسفانه آره بزن تو نت شکلا هستن مال شوهر منم هم زیر هم بالا زده 😔

رفتم نگاه کردم خداروشکر زگیل نبود، انشالله همسرتون درمان شه عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️