2777
2789
شوهرم گرفته اما زیر بار نمیره که داره00 درصدم منم دارم 

میشه بگین چ شکلیه؟ دقیقن شکل زگیله؟ عذر میخام همسر من زیر آلتش یچیزای مث جوش برجسته شده انگار توده های چربی ریزه، هموناس؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه بگین چ شکلیه؟ دقیقن شکل زگیله؟ عذر میخام همسر من زیر آلتش یچیزای مث جوش برجسته شده انگار توده ه ...

مثل گل کلم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شوهرم گرفته اما زیر بار نمیره که داره00 درصدم منم دارم 

شوهر عوضی منم داشت

اما ب طرز معجزه آسایی من نگرفتم

تست دادم خداروشکر منفی بود دکترمم هنگ کرده بود میگفت خدا خیلی دوستت داره

بهم بگید براتون حمد بخونم
زگیل معمولی چی  من چند تا ریز روی گردنم زده

قطره بگیر بزن من زیر بغلم داشتم سه روز مرتب زدم خشک شدن

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
تو قبل اون با کسی رابطه نداشتی؟ 

😔خدا نکنه 9 ساله ازدواج کردم 9 ساله در خونم قفله هیچ کجا نمیرم. اما شوهرم هفته ایی 7ذبار رابطه داشته با دوست دختراش الان 1 ساله آدم شده هیچ کجا نمیره و تازه هم. رو پوستش دیدم😢😢😢😢

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
ن نمیره عزیزم این یکی تا آخر عمر باقی میمونه ممکنه علائمش نداشته باشی یا خیلی ضعیف بشه اما همیشه هست ...

ببخشید من در ناحیه واژنم یه چیزی شبیه جوش زیر پوستی که خیلی سفته گلوله مانند کوچیک که کاملا زیر پوسته دارم هراز گاهی میاد میره. اونم زگیل تناسلیه یانه؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
شوهر عوضی منم داشت اما ب طرز معجزه آسایی من نگرفتم تست دادم خداروشکر منفی بود دکترمم هنگ کرده بود ...

منم مثل شمام،فعلا نگرفتم ولی نمیخام واکسن بزنم،میخام برا بچه دوم اقدام کنم میترسم بگیرم،نمیدونم چه کنم؟!

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲