شوهرم گرفته اما زیر بار نمیره که داره00 درصدم منم دارم
شوهر من بهش گفتم از رابطه با اون ناراحت شد گفت میرم آزمایش میدم ببینم از من. یا ن شک کرد بهم و اینم بگم قبل من با خانوم های زیادی تاز تار موهام هم بستر شده
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
شوهر من بهش گفتم از رابطه با اون ناراحت شد گفت میرم آزمایش میدم ببینم از من. یا ن شک کرد بهم و اینم ...
شوهرم من با خیلی ها بوده زیر بار نمیره
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
شوهر منم داره،قسم میخوره با کسی نبوده،ولی من نگرفتم ازش طبق ازمایشم
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲