2777
2789

باید تحت نظر پزشک باشی 

بعدش یه دارویی میده تا ۶ ماه استفاده میکنی

البته اگه نریخته بیرون

بعد تا یک سال و نیم تا دو سال خود به خود خوب میشه ،حتما باید تحت نظر هم باشی

دونه باشه که یا فریز میکنن یا لیزر 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
شوهرم گرفته اما زیر بار نمیره که داره00 درصدم منم دارم 

شوهر من بهش گفتم از رابطه با اون ناراحت شد گفت میرم آزمایش میدم ببینم از من. یا ن شک کرد بهم و اینم بگم قبل من با خانوم های زیادی تاز تار موهام هم بستر شده 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رفتم گفت برو دکتر پوست رفتم. گفت برات فریز میکنم. واکسن نوشت با دارو خیلیا میگن فریز کردن برگشت اوی ...

فریز کردن باعث میشه سطحش از بین بره اون بخشی ک زیره باقی میمونه فقط باید سیستم ایمنی بدنتو قوی کنی

شوهر من بهش گفتم از رابطه با اون ناراحت شد گفت میرم آزمایش میدم ببینم از من. یا ن شک کرد بهم و اینم ...

شوهرم من با خیلی ها بوده زیر بار  نمیره 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

شوهر منم داره،قسم میخوره با کسی نبوده،ولی من نگرفتم ازش طبق ازمایشم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
شوهرم من با خیلی ها بوده زیر بار  نمیره

از کجا میدونی؟؟من نمیدونم شوهرم از کجا گرفته

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مطمعنی میره 

اره عزیزم میره به شرطی که این دوسال رو تحت نظر باشی 

برا من 

هر ۶ ماه پاپ اسمیر رو گفته باید انجام بدم

بهشم نرسی رحم رو درگیر میکنه

و خدایی نکرده سرطان دهانه رحم میشه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به