2777
2789
😔خدا نکنه 9 ساله ازدواج کردم 9 ساله در خونم قفله هیچ کجا نمیرم. اما شوهرم هفته ایی 7ذبار رابطه داشت ...

چقدر ریلکسی؟ ۹ ساله با دوس دختراش؟؟؟؟؟ بعد تو هنوز زنشی؟؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

خانم ها و اقایون این موضوع به رابطه و حساسیت واژن برمیگرده 

و توی هیچ ازمایش Hpv نوعش رو مشخص نمیکنه ،که ،کی اول داشته و منتقل کرده 

واکسنش رو هم تو ۳ مرتبه باید بزنید 

اونایی هم که در شرف ازدواج هست پیشگیری کنن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا بگم چیکارت کنه 🤣 حالم از کلم بهم خورد همین یع ساعت پیش خوردم

منم بار اول حالم بد شد اما از بس درگیرشیم دیگه برام مهم نیست فقط مبخام نجات پیدا کنه 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خخ من اصلا نمیتونم روزه بگیرم چون دارو مصرف میکنم 

حالا با دکتر مشورت کن ببین چی میگه

برای تقویت سیستم ایمنی که دیگه خودت میدونی حتما از مکملهای ویتامینی استفاده کن. مخصوصا ویتامین دی.

ولی طبق تحقیقات جدید fasting یا روزه یا هرنوع گرسنگی که مدت زمان مشخصی دارن باعث تقویت سیستم ایمنی میشه. مکانیسمش مفصله نمیتونم اینجا توضیح بدم. بهرحال امیدوارم هر چه سریعتر از شره این ویروس خلاص بشی عزیزم🌹

منم بار اول حالم بد شد اما از بس درگیرشیم دیگه برام مهم نیست فقط مبخام نجات پیدا کنه 

انشالله خداسلامتی بده عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
میگم چی میشه ک این میشه ؟؟🙄🙄بی خیااااالی در این حد اخه

شایدم شرایطش اینجوری ایجاب میکنه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
چقدر ریلکسی؟ ۹ ساله با دوس دختراش؟؟؟؟؟ بعد تو هنوز زنشی؟؟؟؟

خب شوهر من توی 8 ماه دیدم با دختر داییش حرفا عاشقونه میگن با ی دختر دیگ گفت بود مجبورم با زنم باشم. ی دختر فرار راه داد بود خونه ک قبلن رلش بود بقیه ی دختر دیگ بود با اونم بود. قبل من تا دلت بخواد رابطه داشت بعد من میگ افتخار کن شوهرت همه رو....... 

هنوز عکسای ک تو بستر بود با دخترا نگه داشت 

شما فریز کردی 

من دونه و ... نبوده 

وچون نمیدونستم ،رحمم رو درگیر کرده و دو هفته دیگه باید درش بیارم 😕

بچه هم ندارم

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به