2777
2789
اون روز دکتر گفت شاید الان واست لیزر کنم داشت واسم گریه میکرد مثل بچها. بعد دکتر گفت شنبه فریز میکنم ...

تو هم خوب میشی 

اگه هم میبینی گریه کرد چون میدونه مقصر خودشه 

همچنین اینو بدون بعضی مردا شاید دونه یا علایمی نداشته باشن اما تو اسپرشون حتما مبتلا هستن 

و باید جلو گیری کنید 

از بیماریت و دردی که قراره بکشی  استفاده کن و ازش قول بگیر ، دردش زیاد نیست ا فقط یکم سوزشه ولی دایم بگو درد دارم 

بهش بگو اگه برات مهمم دیگه نرو سمت کسی 

بگو قرار نیست هر بار من دردی بکشم

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط فکر سلامتی ش هستم سلامتی برنمیگرده ..اونم ب این بیماری وحشتناک ..موفق باشه چی بگم والا

مریضمم خوب میشه اونم شنبه میره دکتر آزمایش بده. نمیشه ک سر قضیه مریضی طلاق بگیرم اونم ت 19سالگی 

من کاری ندارم حرف زد. من دروغ نمیگم من خیلی بداخلاقم بد دهن اینارو کنار گذاشتم خوب شد چیزی ازش ندیدم ...

عزیزم من جای خواهرت دیگه این کارتکرارنکن با غیرتش بازی نکن تو ناموسشی ممکنه یه کاری بکنه جبران ناپذیرباشه..آفرین که خصوصیات بدتو کنارگذاشتی این واسه خودتم خوبه

عزیزم من جای خواهرت دیگه این کارتکرارنکن با غیرتش بازی نکن تو ناموسشی ممکنه یه کاری بکنه جبران ناپذی ...

🙂آبجی من نمیدونم چرا زود عصبی میشم. فش ک میدم بهش میگم گمشو یا اسگل. حرف دیگ نمیزنم وگرنه مامانش هم خیلی آدم بدیه 

من کاری ندارم حرف زد. من دروغ نمیگم من خیلی بداخلاقم بد دهن اینارو کنار گذاشتم خوب شد چیزی ازش ندیدم ...

😂😂

وای شوهرم رو من عصبیه 

حتی دوست نداره تنهایی برم بیرون 

همچین کاری کنم یا حرفشو بزنم خودشو با یه تیر خلاص میکنه 😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
واقعا چنذ روز پیش داشتم میمردم مشکل این زگیل توی ذهنم دندون درد. تکرر ادرار. درد پریود 🤣🤣🤣

😂😂😂😂

😂😂 وای شوهرم رو من عصبیه  حتی دوست نداره تنهایی برم بیرون  همچین کاری کنم یا حر ...

😂همون دیگ میخاست من بکش. میخاست کتک بزن دلش نیمد. بخدا ت ماشین ک هستیم میگ ب بیرون نگا نکن 😐فقط میگ شالتو بکش جلو. منم نمیزار جایی برم میگ ماشین بردار ببر  میگم ن من میترسم بزنم جایی 

ی چیز دیگ توی این مدت ک هر دو هفته یکبار میرم فریز نمیشه رابطه داشت باشم 

نه عشقم 😂 به خودت استراحت بده 

بنظر من لیزر خیلی بهتره دردش چند ساعته اما فریز خیلی میسوزه 

😂همون دیگ میخاست من بکش. میخاست کتک بزن دلش نیمد. بخدا ت ماشین ک هستیم میگ ب بیرون نگا نکن 😐فقط می ...

منم همینجور 

البته خودش باشه هم بهترمه 

اما بعضی وقتا ادم لازم داره که تنها بره بیرون 

نه عشقم 😂 به خودت استراحت بده  بنظر من لیزر خیلی بهتره دردش چند ساعته اما فریز خیلی میسوزه ...

بهش بگم لیزر کن میکنه بنظرت خودش گفت فریز چیزی نگفتم . شوهرم اخ😂نمیزار استراحت کنم نمیدونم چیکار کنم. 

بهش بگم لیزر کن میکنه بنظرت خودش گفت فریز چیزی نگفتم . شوهرم اخ😂نمیزار استراحت کنم نمیدونم چیکار کن ...

راه رفتن هم سخته یه درصد از زایمانه😂