2777
2789
منم همینجور  البته خودش باشه هم بهترمه  اما بعضی وقتا ادم لازم داره که تنها بره بیرون&nb ...

😂ی سری گفتم از خدا میخام برم ی جایی ت نباشی. برای ذو سه ساعت برگشت گفت فرزندم هرجا بری باید خشایار باشه. 🤣گفتم الان مثلا از طرف خدا جواب دادی گفت ار ندا داد بهم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂ی سری گفتم از خدا میخام برم ی جایی ت نباشی. برای ذو سه ساعت برگشت گفت فرزندم هرجا بری باید خشایار ...

😂 دیونه هم هست 

ببخشید آ

ولی جالبه هم دوستت داره هم 

کارای خاک برسری میکنه 

یاد جمله ی جانماز اب کشیدن میوفتم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
🙂آبجی من نمیدونم چرا زود عصبی میشم. فش ک میدم بهش میگم گمشو یا اسگل. حرف دیگ نمیزنم وگرنه مامانش هم ...

همچین گفتی فش میدم گفتم ناموسشو میگی🤦‍♀️

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
😂 دیونه هم هست  ببخشید آ ولی جالبه هم دوستت داره هم  کارای خاک برسری میکنه  ...[/QUOTE]

[QUOTE=178802254]راه رفتن هم سخته یه درصد از زایمانه😂

چشمت روز بد نبینه. با دوستام رفتم کافه. گفتم خشایار بیا مهمون من. خلاصه اومد گفت ک رفیقاش باهاشن نمیشه بیاد بشینه گفتم باش حساب نکن برو. بعد منم میخاستم کارت بکشم یهو دوبار اومد قهوه گرفت واس دوستاش. 😐دیدم کارتم نیست گفتم خشایار حساب کن. کارتم نیست. بعد ب گارسون گفت مال منم خانومم حساب میکنه رفت 🤣🤣منم گفتم بچها پاشید بریم ظرف بشوریم. پسر گفت هم چی یکبار مصرف. دوبار شوهرم اومد حساب کرد بعد میگفت خونه باهام حساب میکنیم 

چشمت روز بد نبینه. با دوستام رفتم کافه. گفتم خشایار بیا مهمون من. خلاصه اومد گفت ک رفیقاش باهاشن نمی ...

عجب حسابی بشه 🙈😂😂

ابجی بخدا شاید کار اشتباه کرد اما واقعا دوسم دار ت دوران دوستی بهم ثابت شد 

دوست داشتن با خیانت ... چه فایده داره 

دوست داشتن یعنی فقط مال خودم باش و بس

ای کاش به جای درد ،درمان سازیم 

بیرون و درون همیشه یکسان سازیم 

ای کاش که روز مرد و زن جم کنیم

یک روز بنام ( روز انسان ) سازیم 

ناگفته نمونه ی سری ی پسر همینجوری فالو کردم با سیم شارژر زد 🤣گفت ت تنها فالورت باید من باشم 

دیوانه اید 

خوشبخت باشید