2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من ی آدمی بود همزمان با 6 نفر هم میگفتن زن نمیگیره دوستی نکن باهاش خرابت میکنه چیشد اومد گرفت. ...

انشاالله 

بهتر هم میشه 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
انشاالله  بهتر هم میشه

من باهاش زندگی میکنم انقد ک اون منو دوس دار خانوادم ندارن از هیچ لحاظ کم نذاشته. چند روز خون بابام میاد میبره دکتر واس اینک حالم خوب بشه هرکاری میکنه 

من باهاش زندگی میکنم انقد ک اون منو دوس دار خانوادم ندارن از هیچ لحاظ کم نذاشته. چند روز خون بابام م ...

بیشتر تلاش کن که فقط سمت خودت باشه 

خدا کنه سر عقل بیاد و این کاراشو تموم کنه 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
عزیزم همسرشو دوسداره امید داره ب بهتر شدنش و تلاش میکنه واسش مطمعنم موفق میشه چون خیلی صبوره و خوش ب ...

من فقط فکر سلامتی ش هستم سلامتی برنمیگرده ..اونم ب این بیماری وحشتناک ..موفق باشه چی بگم والا

نه عزیزم اگه عاشقشی بمون بجنگ تلاش کن چشمشو پر کن خودش بالاخره دست می‌کشه 

من کاری ندارم حرف زد. من دروغ نمیگم من خیلی بداخلاقم بد دهن اینارو کنار گذاشتم خوب شد چیزی ازش ندیدم. ی کاری کردم چشمش ترسید گفتم تو خیانت میکنی منم میکنم. ب پسر عموم گفتم خط جدید گرفت الکی پیام عاشقونه میفرستاد ینی داشت دیونه میشد 🤣