2777
2789

من اگ بگم زیر ۳۰ ثانیه تعلیق میشم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمم اهم

کاربر آقا هستم تعصبی رو آبعلی تیکر بارداریمه🙂 اسم بچه هام کبرای گلاب الدینه ی اصل ممدعلی جاستین زاده اصل☺😚💕💖💗💓💙💚❤💞💝🖤💜🧡💛 متعهد به آقاییم چشم مادر شوار و خواهر شوار و جاریام کور (هلیا شرکنم فرزند خوندمه)
دیدی لایک کن ور دارم:  خواستم بگم این جنتی هنوز زندست اشاره کردم به عکسش گفتم این جن.ده هن ...

لعنتی😂😂😂😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
لعنتی😂😂😂😂

آره خلاصه  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
نیکی و پرسش😁 بگو

من یه دختر عمو دارم عاشق پسرعموم بود و هست من و پسرعموم عین خواهر و برادریم یه روزی خونه ی مامان بزرگم نشسته بودیم این خانوم اومد یه چرخیزد مثلا داشت خودش رو نشون میداد پاش پیچ خورد ترق خورد زمین متو پسرعموم هم نتونستیم جلوی خودمون رو بگیریم ترکیدیم از خنده😂دختر عموم الان افسرده شده و بسیار هم نمیر المونینه

با افتخار استقلالیم...💙
من یه دختر عمو دارم عاشق پسرعموم بود و هست من و پسرعموم عین خواهر و برادریم یه روزی خونه ی مامان بزر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز