2777
2789
عنوان

عشقم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست

آره جون خودش دوست داره، دو دف

خودتو گول نزن دوست داشت بلاکت نمی‌کرد ولش کن بره

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=178776226]آره جون خودش دوست داره، دو دف خودتو گول نزن دوست داشت بلاکت نمی‌کرد ولش کن بره[/QUOTE

ی ساله باهمیم هنوز حتی همو از نزدیک ندیدیم ینی من نخاستم

[QUOTE=178776226]آره جون خودش دوست داره، دو دف خودتو گول نزن دوست داشت بلاکت نمی‌کرد ولش کن بره[/QUO ...

مجازی؟ عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی واقعا فکر کردی اون الان فقط با توئه؟ ببین پسرا مثل ما دخترا احساساتی نیستن که با چت و حرف دلباخته شیم، اون الان تو شهر واطراف خودش دوس دختر داره، واقعا چطور یه سال عمرتو واسش وقت گذاشتی 

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   
مجازی؟ عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی واقعا فکر کردی اون الان فقط با توئه؟ ببین پسرا مثل ما دخترا احس ...

شهرمون کوچیکه و دوتامون تو یه شهریم..مجازی نیست از دور همو دیدیم و فامیلیم...بعد اصلا انلاین نمیشه بجز وقتایی که با من چت میکنه...😪

شهرمون کوچیکه و دوتامون تو یه شهریم..مجازی نیست از دور همو دیدیم و فامیلیم...بعد اصلا انلاین نمیشه ب ...

خود دانی، چند وقت دیگه به حرفم میرسی گلم