2777
2789
عنوان

عشقم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
من ۲۵ اون ۳۳

😐خرس گند۳۳سالشه بلاکت کرده 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🥴😂 امان از عشقای نوجوونی و جوونی

همچین امروزیم نی ۲۵ساله ۳۳ ساله....رسماًبابابزرگه😅

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اره بیشعور

من بلاک کنه خونشم پای خودشه😐

همچین امروزیم نی ۲۵ساله ۳۳ ساله....رسماًبابابزرگه😅

😂🥴 ۳۳ ساله الان حکم ۱۵ ساله قدیمو داره خاهر 

حالا همچین میگم فک میکنن خودم مامان بزرگم😄😄😄 

اینطوری بخایم حساب کنیم من خودم هنوز متولد نشدم😝

من كه قيد ماهو زدم پس ستاره هاش مهم نيست واسم :)✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز