2777
2789
عنوان

دلتنگم💔

105 بازدید | 19 پست

دوستای خوبم لطفا نظر بدین

دوس پسرم بی هیچ دلیل خاصی رفته(ب خاطر بی پولی و مشغله و کمبود اعتماد ب نفسش)🙄

من واقعا دوسش داشتم و دارم فقط ب خاطر وجود خودش

وقتی بهش میگفتم برام مهمی و این حرفا میگفت من لایق این همه محبت تو نیستم..من نمیتونم جبران کنم محبتتو..

و دو سه بارم رفت و برگشت تا این آخری ک دیگه گفت حوصله ندارم و تنهایی آروم ترم و رفت

من میدونم با کس دیگه ای نیس و واقعا مشکل مالی و زندگی داره تا حدی

اما خب دلیل نمیشد ک بره

با همه اینا من دوس دارم برگرده

کسی راهکار خیلی خوب واسه برگشتنش بلده؟

اینم بگم من دیگه کاملا بی تفاوت نشون میدم خودمو و هیچ حرفی نمیزنیم و کلا انگار نه انگار

بی محلی جواب میده؟

برا شما پیش اومده؟طرفتون بعد چن وقت برگشت؟

خییییلی دوس دارم پشیمون بشه😑

ببخشید اگه زیاد شد نوشته هام مرسی ک وقت میذارین❤❤❤

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه اونو برگردونی 

مطمعنی که میتونی با مشکلاتش کنار بیای؟؟؟ 

حتی تو دلتم مقایسش نکنی با دیگران؟؟؟

حسرت نخوری؟؟؟

اگه مطمعنی برش گردون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

آخی عزیزم 

قطعا برمیگرده چون معلومه پسر منطقیه و درستیه 

یع کم تنها ک باشه براش خوبه اینجوری خودشو پیدا میکنه 

با خودش کنار میاد حالش ک بهتر بشه برمیگرده💙⚘

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قبل اینکه اونو برگردونی  مطمعنی که میتونی با مشکلاتش کنار بیای؟؟؟  حتی تو دلتم مقایسش نک ...

آره من از دوس داشتنم مطمئنم و همه جوره قبولش داشتم اما مشکل این بود ک اون خودشو قبول نداشت🙂

نمیخوام برش گردونم میخوام خودش برگرده😑

آخی عزیزم  قطعا برمیگرده چون معلومه پسر منطقیه و درستیه  یع کم تنها ک باشه براش خوبه این ...

پسر خوبیه آره🙂ولی یهو احساساتو گذاشت کنار کلا😄

مرسی ازت عزیزم❤

آره من از دوس داشتنم مطمئنم و همه جوره قبولش داشتم اما مشکل این بود ک اون خودشو قبول نداشت🙂 نمیخوا ...

چند سالته ؟چند سالشه ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

پسر خوبیه آره🙂ولی یهو احساساتو گذاشت کنار کلا😄 مرسی ازت عزیزم❤

برای همین میگم منطقیه 

وقتی تو رو ب خودش ترجیح داده و پا رو احساسش گذاشته قطعا بی نهایت دوست داره 

پس اگه بهتر بشه روحیه اش و شرایطش صد درصد برمیگرده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
من ۲۳..اون ۲۵..

اگر شخصیت منطقی و آروم و قابل اعتمادی داره بشین باهاش خیلی آروم حرف بزن و بهش بگو با همه مشکلاتی که داره میتونی کنار بیای و با علم به این مشکلات بهش علاقه مند شدی 

سعی کن بهش اعتماد به نفس بدی 

و مطمعنش کنی تو مشکلات میتونی کنارش باشی