2777
2789
عنوان

دلتنگم💔

105 بازدید | 19 پست

دوستای خوبم لطفا نظر بدین

دوس پسرم بی هیچ دلیل خاصی رفته(ب خاطر بی پولی و مشغله و کمبود اعتماد ب نفسش)🙄

من واقعا دوسش داشتم و دارم فقط ب خاطر وجود خودش

وقتی بهش میگفتم برام مهمی و این حرفا میگفت من لایق این همه محبت تو نیستم..من نمیتونم جبران کنم محبتتو..

و دو سه بارم رفت و برگشت تا این آخری ک دیگه گفت حوصله ندارم و تنهایی آروم ترم و رفت

من میدونم با کس دیگه ای نیس و واقعا مشکل مالی و زندگی داره تا حدی

اما خب دلیل نمیشد ک بره

با همه اینا من دوس دارم برگرده

کسی راهکار خیلی خوب واسه برگشتنش بلده؟

اینم بگم من دیگه کاملا بی تفاوت نشون میدم خودمو و هیچ حرفی نمیزنیم و کلا انگار نه انگار

بی محلی جواب میده؟

برا شما پیش اومده؟طرفتون بعد چن وقت برگشت؟

خییییلی دوس دارم پشیمون بشه😑

ببخشید اگه زیاد شد نوشته هام مرسی ک وقت میذارین❤❤❤

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل اینکه اونو برگردونی 

مطمعنی که میتونی با مشکلاتش کنار بیای؟؟؟ 

حتی تو دلتم مقایسش نکنی با دیگران؟؟؟

حسرت نخوری؟؟؟

اگه مطمعنی برش گردون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

آخی عزیزم 

قطعا برمیگرده چون معلومه پسر منطقیه و درستیه 

یع کم تنها ک باشه براش خوبه اینجوری خودشو پیدا میکنه 

با خودش کنار میاد حالش ک بهتر بشه برمیگرده💙⚘

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قبل اینکه اونو برگردونی  مطمعنی که میتونی با مشکلاتش کنار بیای؟؟؟  حتی تو دلتم مقایسش نک ...

آره من از دوس داشتنم مطمئنم و همه جوره قبولش داشتم اما مشکل این بود ک اون خودشو قبول نداشت🙂

نمیخوام برش گردونم میخوام خودش برگرده😑

آخی عزیزم  قطعا برمیگرده چون معلومه پسر منطقیه و درستیه  یع کم تنها ک باشه براش خوبه این ...

پسر خوبیه آره🙂ولی یهو احساساتو گذاشت کنار کلا😄

مرسی ازت عزیزم❤

آره من از دوس داشتنم مطمئنم و همه جوره قبولش داشتم اما مشکل این بود ک اون خودشو قبول نداشت🙂 نمیخوا ...

چند سالته ؟چند سالشه ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

پسر خوبیه آره🙂ولی یهو احساساتو گذاشت کنار کلا😄 مرسی ازت عزیزم❤

برای همین میگم منطقیه 

وقتی تو رو ب خودش ترجیح داده و پا رو احساسش گذاشته قطعا بی نهایت دوست داره 

پس اگه بهتر بشه روحیه اش و شرایطش صد درصد برمیگرده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
من ۲۳..اون ۲۵..

اگر شخصیت منطقی و آروم و قابل اعتمادی داره بشین باهاش خیلی آروم حرف بزن و بهش بگو با همه مشکلاتی که داره میتونی کنار بیای و با علم به این مشکلات بهش علاقه مند شدی 

سعی کن بهش اعتماد به نفس بدی 

و مطمعنش کنی تو مشکلات میتونی کنارش باشی