2777
2789
خب زیاد محبت نکن،فاصله بگیر،کم محلی کن،فرصت محبت بهت رو بهش بده

هر کاری کردم نشد اون اصلا براش مهم نیس چطور باهاش رفتار میشه محبت کنی کوه یخه بی محلیم کنی همینطور فقط خدا خودش ب منو بچم رحم کنه ک اقا دلش ب رحم بیاد منو ببره خونه خودم

برام دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری کردم نشد اون اصلا براش مهم نیس چطور باهاش رفتار میشه محبت کنی کوه یخه بی محلیم کنی همینطور ف ...

مگه الان کجایی؟خونواده ش چی میگن پس؟سرزنشی چیزی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مگه الان کجایی؟خونواده ش چی میگن پس؟سرزنشی چیزی

۶ ماه خونه بابامم ی ماهش کما بودم میخاستم خود کشی کنم نزاشتن کل خاندانش بهش گفتن برو بیارش میگه میرم میارمش ولی ب خواهراش گفته ب شما چ زندگی خودمه از طرفی هی ب من میگه طلاق بچه رو هم برده شناسناممو هم گرفته

برام دعا کنید 
۶ ماه خونه بابامم ی ماهش کما بودم میخاستم خود کشی کنم نزاشتن کل خاندانش بهش گفتن برو بیارش میگه میرم ...

نمیگه دردش چیه،شاید کسی رو زیر سر داره؟

خونواده خودت چی میگن؟

بچه رو کجا برده؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ازش شکایت کن،مهریتو بزار اجرا،نفقه درخواست کن،بترسه بیاد بشینه سر زندگیش

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
نمیگه دردش چیه،شاید کسی رو زیر سر داره؟ خونواده خودت چی میگن؟ بچه رو کجا برده؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ از ...

دردش خرج کردنه.ن بابا طبع بدنش سرد کلا با زنا نمیجوشه.خانوادم میگن چند سال ن خرجت میکنه ن محبت میکنه ن از لحاظ ج.....نسی تامینت میکنه فکراتو بکن .بچه رو برده خونه ننش.مهریه ندارم سر بچم بخشیدمش گفت یا ببخش یا سقطش میکنم .نفقه و کلا هیچی بهم نمیدن 

برام دعا کنید 
دیشب تا صبح نمیخوابید الانم نمیدونم چشه تازه یه شیشه پر شیربهش دادم ولی بازم نق میزنه وروجک

خدا برات حفظ اش کنه مامان من دوقولو داره الان که ۴ ساله شون هنوز ازیت هاشون و دارن

خدا برات حفظ اش کنه مامان من دوقولو داره الان که ۴ ساله شون هنوز ازیت هاشون و دارن

مرررسی من دختر خواهرم پنج سالشه خواهرم هنوز نتونسته از شیشه شیر بگیرت خیلی وابستگیه شدید داره  

عشقم دخترم وهمسرم