بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز زندگی جریان داره سنی نداره همسنات مجردن . طلاق گرفتی از اول شروع میکنی انگار ازدواج نکردی
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
جاري من طلاق گرفته بوده از شوهرش الان شوهرش برادرشوهرمه جون ميده براش
برادرشوهرمم اوضاعش توپه
اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
چ فایده بعدش بیاد ببرتش بعد من تو خونه پدرم هیچ جایگاهی ندارم ن پول تو جیبی ن اتاق مستقل بچه بیاد اتاق نداشته باشه اسباببازی بزاره توش بعد خواهرم دانشجو خیلیم پسرمو دوس داره ولی بچه ک بازیمیکنه داد میزنه سرش ک من درس دارم میره خونه مادرشوهرمم بخاطر این ک بهونه نگیره اتو چاقو قیچی پیچ گوشتی هر چی بخاد بهش میدن بخدا خیلی درمونده ام
عززیزم اگه خواست هر دوتاتون بوده پس دیگه به چی فکر میکنی هر شب با عذاب میخوابیدی بهتره یا الان که میدونی کسی داخل زندگیت نیست دیگه خودت رو با چیزی مشغول کن عادی میشه واست خودت باید با این موضوع کنار بیای وگرنه اطرافیانت هیچ کاری واست نمیکنن به جای دلداری شاید حالت رو هم بدتر کنن خودت با این واقعیت کنار بیا که بدون یه آقا بالاسر میتوتی زندگی خودت رو بسازی