2777
2789
عنوان

عرب و جهزیه ؟

1081 بازدید | 30 پست

خانمای عرب بیاین بمن بگید ما رسم جهزیه اصلا داریم ؟؟؟؟؟

من با یکی ازدواج کردم فارسا اونم قبلش گفتیم جهزیه نمیدیم قبول کرد 

انقد خانواده شوهرم تو سرم زدن انقد زدن منت گذاشتن ک همچی پسرمون انجام میده انقد پیامای ناجور ب شوهرم میقرستادن چ دور چ نزدیک همش میگفتم اشکال نداره سکوت کنم 

امروز شوهرم ی تیکیه سنگینی سر جهزیه سیسمونی ک اره باید لباس تخت بچه اینا بخرید 

ک تو برو سرکار کمکم کن ک بابات واسه اون خواهرت باید بخره دیگ 

اینم بگم وسایلم پارسال ۲۳ میلیون شد هیچ هیچ نخریدم 

ن عروسی گرفتم ن عقد تو خونه 

😭😭😭😭

هر چی میگم رسم نداریم میگن ن بابا الان همه میدن حتی عربا هم میدن 

همون موقع ک شوهرم بهم گفت ساکت شدم گفتم میخوام طلاق بگیرم 

بخدا الان دیسک گردن گرفتم 

عکس گرفتم یاید عمل کنم ن شوهرم میدونه ن کسی دیگ همش ۲۱ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بختیاریم ولی اره میدونم عربا رسم جهیزیه ندارن... اهوازی؟

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

شما باید به رسمه منطقه و شهری که هستید عمل می کردید 

نه اینکه بیای تهران مثلا جهاز ندی بدی رسم ندارم مسخرس اصلا 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
خب شما رسم ندارین شاید اونا رسم داشته باشن که خونه از اونا جهاز از شما😐از اول باید اینارو میگفتین

خونه هم نداریم گفتیم 

ما ی یچیزی داریم ک شیربها ی مبلغی میگن ک ب عروس بدن برادر شوهرم بزرگ باباش با شوهرم گفتن ک ما اینو نمیدیم جهزیه میگیریم 

من عربم.... اره رسم نداریم.... مادرشوهرم خدا رحمتش کنه با یکی از فامیلشون درددل کرد.. در مورد این قضیه ولی به روی من نیوردن..... 

خب رسم نداریم دیگه😂

ولی مادرشوهر دختر عموم به روشون اورد😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شما باید به رسمه منطقه و شهری که هستید عمل می کردید  نه اینکه بیای تهران مثلا جهاز ندی&nb ...

درست جالب اینجاست ک شوهرم پدر شوهرم برادر شوهرم ک میدونن اونا هم خوزستانین 

جالبتر از اون من یبار نگفتم پس چرا شیر بها ندادین اگ پارطال شیر بها بود ۳۰ الی ۴۰ تومن بود 

من پارسال ۲۳ تومن فقط وسیله اشپز خونه نصف  نیمه تلوزیون یخچال تخت فقط خزیدم