2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من آی وی اف کردم ولی تعیین جنسیت نه تعیین جنسیت درصد موفقیتشو خیلی پایین میاره توصیه نمیکنم

عزیزم تو آی وی اف .ممکنه جواب نگیری؟

اونایی ک میگن منفی شد و...آدم اینهمه هزینه کنه و بی جواب بمونه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من آی وی اف کردم ولی تعیین جنسیت نه تعیین جنسیت درصد موفقیتشو خیلی پایین میاره توصیه نمیکنم

آخه من دوتا دختر دارم . میخواستم برای پسر شدن .

بعد ببخشید عوارضی برای مادر و جنین نداره

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
آخه من دوتا دختر دارم . میخواستم برای پسر شدن . بعد ببخشید عوارضی برای مادر و جنین نداره

گفتن ای وی اف اسونه ولی این قدر دارو وامپول داره با کلی هزینه وکلی عوارض ،برو تحت نظر دکتر برای جنسیت ان شاالله خدا بهت یه پسر سالم وصالح بده ودخترای گلت را نگه داره

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

ببخشید آیا عوارضی برای مادر و جنین داره ؟

عزیزم تو آی وی اف .ممکنه جواب نگیری؟ اونایی ک میگن منفی شد و...آدم اینهمه هزینه کنه و بی جواب بمونه

اره عزیزم هر چیزی ممکنه

اگ یه جای معتبر آدم بره خیلی بهتره

بیمارستانهای دولتی هم انجام میدند باهزینه کم ولی خب خصوصی یه چیز دیگس

"کاروان! منزل محبوب رسیدیم اگر، لطف کن موقع برگشت مرا جا بگذار"

آخه من دوتا دختر دارم . میخواستم برای پسر شدن . بعد ببخشید عوارضی برای مادر و جنین نداره

نه عوارضی نداره

فقط کجا میخوای انجام بدی؟؟

من حدود سی تومنی خرج کردم بماند ک قبلشم دوبار آی یو آی کردم...

من اصفهانم . فکر برم رویان .

شما کجا انجام دادین ؟

و اینکه الان بچه تون دنیا آمده ؟ بارداری با بارداری طبیعی فرق داره ؟ خودتون اذیت شدید ؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم . 

چون اطلاعی ندارم کمی میترسم .

من اصفهانم . فکر برم رویان . شما کجا انجام دادین ؟ و اینکه الان بچه تون دنیا آمده ؟ بارداری با بار ...

منم اصفهانم

من مرکز باروری ناباروری خیابان بزرگمهر انجام دادم تحت نظر دکتر کلانتری و احمدی

بله پسر به دنیا اومده و الان شش ماهشه

اگ به این روش باردار بشی باید خیلی مواظب باشی و مدام استراحت کنی،چون خطر سقط داره؛به هرحال باید بیشتر رعایت بشه

اشکال نداره گلم هر سوالی داشته باشی اگ بتونم جواب میدم

منم اصفهانم من مرکز باروری ناباروری خیابان بزرگمهر انجام دادم تحت نظر دکتر کلانتری و احمدی بله پسر ...

ببخشید چون خودتون گفتید من ازتون بپرسم . ممنونم که جواب بدین 🌹🙏

راسش من یک دختر سه ساله دارم و الانم باردارم و بچم دختره .

همسر من با وجود علاقه ای که به بچه هام داره اصرار داره که پسر هم داشتن باشیم . البته این دومی را رژیم و .. گرفتم که نشد .

حالا میخواستم بعد که کمی دخترام بزرگ شدن آی وی اف کنم .

اما نمیدونم کجا و چطوری فقط شنیدم رویان هست .

حالا اینکه آیا میشه اینجوری پسردار شد و آیا چند قلو میشه یا خیر ؟ و اینکه عوارض سختی برای مادر نداره و بچه هم سالم میشه ؟ وچقدر احتمال داره من که مشکل باروری نداشتم این روش جواب بده ؟ ممنونم عزیزم 🌹 اگه جواب بدین .

یک مقدار استرس دارم و دلم میخواد آرومتر بشم .

ممنونم 

عزیزم خدا دختراتو برات حفظ کنه

حتما مصلحت خدابوده که این یکی هم دختر شده

چ بهتر دختر که داشته باشی هیچ غمی نداری

برو مرکزی که آدرسش رو بهت دادم کار دکتراش حرف نداره

فقط اینو بگم ک تعیین جنسیت درصد بارداری رو پایین میاره یعنی اینکه لقاحی ک تشکیل میشه اگ بره برای تعیین جنسیت ممکنه نتونه طاقت بیاره و ازبین بره

مثلا اگ شما پنج تا جنین داشته باشید ممکنه بعد تعیین جنسیت یکی یا دوتاش براتون بمونه 

عوارضی هم ک داره بیشتر تاثیر داروهاست چون اکثر دارو ها و آمپولایی ک تجویز میشه هورمونی هستند...

برای جنین تاثیر بد نداره

عزیزم شما بهتره بایه دکتر جنین شناس مشورت کنی

برو همین مرکزی ک گفتم و یه ویزیت برو پیش دکتر نصر جتما درست و کاری راهنماییت میکنه