2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 17 پست
عزیزم خدا دختراتو برات حفظ کنه حتما مصلحت خدابوده که این یکی هم دختر شده چ بهتر دختر که داشته باشی ...

ممنونم عزیزم .راسش شنیده بودم ممکنه بچه های آی وی اف مشکل داشته باشند و حالا که شما گفتید سالم هستند خیالم راحت تر شد.

و اینکه راسش به نظر شما ، این کار دستکاری تو کار خدا نیست ؟ همسر من میگه علم که خدا گذاشته تو عقل بشر ، اشکال نداره .

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
ممنونم عزیزم .راسش شنیده بودم ممکنه بچه های آی وی اف مشکل داشته باشند و حالا که شما گفتید سالم هستند ...

برای اینکه خیالت از بابت اینک جنینی ک بهت انتقال میدن راحت باشه باید بعد اینک جنینهات تشکیل سدن ببریشون برای آزمایش سلامت؛اینطوری دیگ خیالت راحت راحت میشه

البته اگ ازنظر مالی تواناییشو داری

راستش با شوهرتون موافقم؛خدا به انسان عقل داده که بااستفاده از عقلش پیشرفت کنه...

راستی شما چند سالته؟از نظر هزینه ک مشکلی نداری برای این کار؟

"کاروان! منزل محبوب رسیدیم اگر، لطف کن موقع برگشت مرا جا بگذار"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه خیالت از بابت اینک جنینی ک بهت انتقال میدن راحت باشه باید بعد اینک جنینهات تشکیل سدن ببری ...

ممنونم از راهنماییتون .

من ۲۸ سالمه . از لحاظ مالی ما متوسط هستیم اما به دلایلی خاصی که هست واقعا همسر من نمیتونه به پسر دار شدن فکر نکنه و گفته با وجود این که از لحاظ مالی هم سخته ولی انجام بدیم . ولی من ی کم میترسم به دلیل عوارض و یا اینکه بچه مشکل دار بشه و اینها. البته من دوتا بارداری قبلیم هم طبیعی و بدون دارو و مشکل بوده . و اینکه آیا مشکل باروری ندارم ممکنه نگیره یا سقط شه و کلا خیلی دلم گرفته .

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚