2777
2789
عنوان

کیا بچه یک ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 33 پست
وای حالا با چسبیدن کاری ندارم همش گریه حتی تو بغلم نمیدونم چه مرگشه از زندگی سیرم کرده 

سلام عزیزم

با یه مشاور صحبت کن

شک نکن بچه شما بیشتر از شما داره از این زندگی رنجر میبره با این گریه ها

پس به فکر ارامش بچتونم باشید🌹

اگر مشاور نمیشناسید بگید من یه مشاور مجازی فوق العاده میشناسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیچاره بچه من از روز تولدش کرونا اومده اصلا آدم ندیده چه برسه بچه تو خانواده من و شوهرم کنارمون بچه ...

الهی😁انشالله کرونای لعنتی زودتر بره همه نجات پیداکنیم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

پسر من عین دو سال و خورده ای چسبیده بود به من و دقیقا عین بچه شما همش گریه 

باردار شدم دیگه نتونستم زیاد بغلش کنم چسبونکیش کمتر شده ولی گریه هاش همونه بخدا🤕 سه سال و دوماهشه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم با یه مشاور صحبت کن شک نکن بچه شما بیشتر از شما داره از این زندگی رنجر میبره با این گری ...

بچه ی یساله و مشاور😐

فکر کنم طبیعی تریت حالت ممکنه این موضوع

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

عزیزم تو خونه حوصلش سر میره ببرش بیرون گاهی

دخنر منم یکسالشه خودش میره روسری چادرمو میاره میگه بریم بیرون میبرم تو کوچه بازی میکنه بعدش ک میاد میخوابه

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
بچه ی یساله و مشاور😐 فکر کنم طبیعی تریت حالت ممکنه این موضوع

نه عزیزم 

یک مشکلی هست که این بچه یکسره گریه میکنه

با مشاور صحبت کنن بهشون راهنمایی میدن یا نیاز های بچه درست پاسخ داده نمیشه یا از لحاظ جسمی درونی شاید بچه مشکلی داشته باشه

یا رابطه نادرستی که خواهرش باهاش داره اذیتش میکنه

یا.....

نه عزیزم  یک مشکلی هست که این بچه یکسره گریه میکنه با مشاور صحبت کنن بهشون راهنمایی میدن یا ن ...

در هر صورت

بنظر من کاملا طبیعه و رفته رفته بهتر میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پسرمنم یه سالشه ولی خداراشکرازین کارا نمیکنه فقط غذانمیخوره اذیت میکنه

این مشکل دختر اولم بود آروم ولی بد غذا هی دعا کردم این تپل و خوش غذا بشه شد ولی ... خدا همه چیز رو با هم نمیده