2777
2789
عنوان

کیا بچه یک ساله دارن

727 بازدید | 33 پست

دخترم یه ریز گریه می کنه همش چسبیده به من دارم ظرف میشورم چسبیده به شلوارم گریه تا من بغلش کنم دارم با دختر درس کار میکنم بازم نشسته کنارمون گریه تازه یک سالش شده کی یکم بهتر میشه؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوف😥یاد بچم افتادم.

تا دوسالگی آدمو دیوانه میکنن.بعدش که بازی کردن با همسن و سالهارو یاد میگیرن از مادر کنده میشن🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اوف😥یاد بچم افتادم. تا دوسالگی آدمو دیوانه میکنن.بعدش که بازی کردن با همسن و سالهارو یاد میگیرن از ...

من ختر اولم اینجور نبود خودش با اسباب بازی سرگرم میشد این که دومی باید مستقل تر باشه بدتر شده کافیه من نزدیک خواهرش شم خودشو می کشه اینقدر گریه میکنه 

وای حالا با چسبیدن کاری ندارم همش گریه حتی تو بغلم نمیدونم چه مرگشه از زندگی سیرم کرده 

😕😕😕

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
من ختر اولم اینجور نبود خودش با اسباب بازی سرگرم میشد این که دومی باید مستقل تر باشه بدتر شده کافیه ...

از حسادتشه.

بچه من وابسته بود.همین که افتاد تو جمع همسنهاش دیگه منو ول کرد.اگر بریم جایی ساعتها بابچه ها بازی میکنه و اصلا یادش میره مادر داره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
از حسادتشه. بچه من وابسته بود.همین که افتاد تو جمع همسنهاش دیگه منو ول کرد.اگر بریم جایی ساعتها باب ...

بیچاره بچه من از روز تولدش کرونا اومده اصلا آدم ندیده چه برسه بچه تو خانواده من و شوهرم کنارمون بچه نیست که ببینه یه خواهر داره که فعلا موش و گربه هستن یه دقیقه این اونو میزنه یا این اونو اذیت می کنه 

وای حالا با چسبیدن کاری ندارم همش گریه حتی تو بغلم نمیدونم چه مرگشه از زندگی سیرم کرده 

😁

چ خنده دار گفتی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای امروز کلا چسبیده به پام یسر گریه کلافه شدم

یازده ماهشه دیونه شدم خونه تکونی نکردم 

دیروز یخچال و ریختم از اولش بدتر شد از بس همه چیو ریخت بهم🙁🙁

ولی بازم شکر میگذره این روزا همینکه سالمه برام یه دنیاس

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔