2777
2789
عنوان

آقایون سایت روزتون مبارک 🌻

155 بازدید | 11 پست

سلام سلام

میلاد امیرالمؤمنین امام علی(ع) رو به همتون تبریک میگم ... روزتون مبارک 

واقعا آقایون اینجا خیلی باشخصیتن. امیدوارم بهترین زندگی هارو برای خانوادتون بسازین 

امیدتون به خدا

کاسبیتون پر رونق 

اخلاقتون عالی 

دستتون باز باشه الهی 🌸

خدایا شکرت که هستی =)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐

بیچاره دوستات چی میکشن از دستت😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
بیچاره دوستات چی میکشن از دستت😂

وااااا چراااا😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وااااا چراااا😂😂😂😂😂

هر بار که تعلیق میشی میوفتن دنبال نی نی یار هزار بار میگن شکر خورد و فلان دیگه تکرار نمیشه😂😂😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
هر بار که تعلیق میشی میوفتن دنبال نی نی یار هزار بار میگن شکر خورد و فلان دیگه تکرار نمیشه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄