2777
2789
عنوان

پاهام+عکس

561 بازدید | 15 پست

پاهام پرانتزی هم نیس

اصن نمیدونم چشکلیه ، انگاری بد فرمه😭

بعد از چند سال بدنسازی و کوفت و زهرمار تغییر نکردن

تنها نکته منفی توی اندامم همیناس،وقتیم ی چیز تنگ میپوشم بیشتر تو چشمه😭

عجله نکن ، برای آینده و اتفافات گذشته استرس نداشته باش ، درباره چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی و چیزهایی که قادر به کنترلشون نیستی ، ثانیه های ارزشمندت رو تلف نکن ، رهاش کن ، یه نفس بکش و به ضربان قلبت گوش بده ، الان زندگی کن ، نیازی به وسواس در مورد گذشته یا آینده‌ات نیست ، تنها اتفاقی که میوفته زمان حال رو از دست میدی ، همه چیز رو همونطوری که هست قبول کن ، بعضی اوقات واقعاً باید به خودت یادآوری کنی که فقط همین یه زندگی رو داری ، از هر ثانیه نهایت استفاده رو ببر ! برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرس عزیز 

خودت خودتو قبول داشته باش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتو دوس داشته باش

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 
امضات عالیه😂

😂💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

عکس چیشد؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سایت خرابه هاا نمیشه عکس گذاشت باید اپلود کنی

تازه واردم حاجی

چجوری اپلود کنم ی راهنماییی بکن😐🤣

عجله نکن ، برای آینده و اتفافات گذشته استرس نداشته باش ، درباره چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی و چیزهایی که قادر به کنترلشون نیستی ، ثانیه های ارزشمندت رو تلف نکن ، رهاش کن ، یه نفس بکش و به ضربان قلبت گوش بده ، الان زندگی کن ، نیازی به وسواس در مورد گذشته یا آینده‌ات نیست ، تنها اتفاقی که میوفته زمان حال رو از دست میدی ، همه چیز رو همونطوری که هست قبول کن ، بعضی اوقات واقعاً باید به خودت یادآوری کنی که فقط همین یه زندگی رو داری ، از هر ثانیه نهایت استفاده رو ببر ! برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرس عزیز 

https://uupload.ir/files/qdl_۲۰۲۱۰۲۲۵_۱۲۴۳۰۲.jpg

https://uupload.ir/files/qdl_۲۰۲۱۰۲۲۵_۱۲۴۳۰۲.jpg

پاهات ضربدریه عزیزم نه پرانتزی

منم بچه بودم اینجور بودم دکتر برام آمپول و اینا داده بوده الان خیییلی بهتره اصن مشخص نیست

الان پسر منم دقیقا مثله شماست شایدم بدتر دکتر کفش طبی داده روزی 8 ساعت پاش میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔