2777
2789
عنوان

خانوما چتونه؟😐واقعااااا چرا انقدر خودتون و دست کم میگیرین؟؟؟؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 239 پست

من فقط اونایی که دعا میگیرن برای شوهر نمیتونم درک کنم...،😣

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اگه خودشون دوست داشته باشن و به خودشون ارزش بدن هیچ مردی جرات نمیکنه بی ارزششون کنه

میدونی اخه تو ایران قانونم پشت مرداس بدبختی بیشتر اینه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبری از مرد سالاری نیست؟شما هفته ی پیش خبر اون خانم ورزشکارو ندیدی که شوهرش ممنوع الخروجش کرد ونتونس ...

بقیه حرفامم بخون😘

اتفاقا اینجا نگفتم که مرد دوستا منو نزنن من از مردها متنفرم همچنین از زن هایی که به مرد ها بال میدن و همچنین از زن هایی که همیشه خودشون رو میبینن و به شوهرشون اهمیت نمیدن همچنین از زنهایی که دنبال علم برای اینکه مرد ها از زنها قوی هستن میگردند اره منم متنفرم از زنهایی که همه چیو پیراهن عثمان میکنن 😑

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩
میدونی اخه تو ایران قانونم پشت مرداس بدبختی بیشتر اینه

آره به خدا ...ایشالله که این قانونا نابود شه

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
استارتر عزیز  شما خیلی سطحی نگری چیزی هس ب اسم زندگی مشترک به نظر شما درسته ک دوتا اقا بهم د ...

عزیزم اون تاپیکو احتمالا نخوندی کامل

اون خانم شوهرش گفته کاملا کچل کنه وخود خانم هم راضی نبود اما بعضی خانما پیشنهاد کردن هر چی شوهرت گفت انجام بده تا چشمش به بقیه زنا نباشه😑

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀
اینجا وقتی چله برمیدارن دعا برمیدارن ک شوهر گیرشون بیاد اونم سنای کم یا تاپیک میزنن پسرا یا مردا از ...

اره 15 سالش بود میخاست خودشو بکشه که شوهر نداره میگفت شوهر میخام

میخاستم خودمو دار بزنم😐

من فقط اونایی که دعا میگیرن برای شوهر نمیتونم درک کنم...،😣

اینم برمیگرده به همون نوع تربیت که میگن دختر باید اخرش شوهرکنه.و آرزوی لباس عروس.حتی میخوان دعای خوب کنن میگن ایشالا عروسیت😶

یا یکی خانواده خوب نداره میخواد از اون شرایط فرار کنه

اینم برمیگرده به همون نوع تربیت که میگن دختر باید اخرش شوهرکنه.و آرزوی لباس عروس.حتی میخوان دعای خوب ...

موافقم ...انگار مدال افتخار میدن 

من یه چیزی بگم

خداییش بعضی وقتا حوصلم سر میره میام سایت

ولی اعصاب ادمو خراب میکنن😫

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
من یه چیزی بگم خداییش بعضی وقتا حوصلم سر میره میام سایت ولی اعصاب ادمو خراب میکنن😫

منم خیلی حرص میخورممم

حالا من میخوام کچل کنم شوهرم نمیذاره گفته راضی نیستم اگه بکنی، ولی من میکنم😈

😂هرکاری دوست داری بکن.راجب بدن و ظاهر خودمون که حداقل میتونیم 😬