2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9791 بازدید | 784 پست
ولش باو شر میش/ فقط اینو بدون یک عدد عقدع ای میباشد ک اگ اسمشو بگم صد درصد بیخیال میشین چون کلاا مش ...

شاهگان‌رو میگی؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عنوانش چی بود؟ اینو بلدی یا ن؟

ن بلد نیستم😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بامون مشکل دارع؟ شاهگان؟

خخ دیقا/ 

چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع بیخی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخ دیقا/  چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع ...

اه بابا ولش کنید از تاپیکاش بدبختی میباره 

بذارین  ب حال خودش

زود باش

کیک پختم😐

اینه

اه بابا ولش کنید از تاپیکاش بدبختی میباره  بذارین  ب حال خودش

کیع اسمشو بگو لاقل/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شاهگان‌رو میگی؟؟

عا/

خخ دیقا/  چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع ...

😐گوووووو خورد

بیشوب کثافططط

اوندفع تاپیک زد ی کاربر دلمو شکوندع و فلان 

گفتم عزیز توئم دل منو دوستامو صدبار شکستی پ دل نشکن ک دلت بشکنع

بعد ی ساعت برا من انشا نوشت ک من قضاوتتون نکردمو دلتونو نشکستم😐😐😐🤣اخرم بم درخوایت دوستی داد

عوضی نکبت

گو

عن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
کیع اسمشو بگو لاقل/

😐اسم چی؟؟؟

😐گوووووو خورد بیشوب کثافططط اوندفع تاپیک زد ی کاربر دلمو شکوندع و فلان  گفتم عزیز توئم دل م ...

هستیییییی تاپیک تو پر بازدیداااااس هیسسسسس/