2777
2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 784 پست
ولش باو شر میش/ فقط اینو بدون یک عدد عقدع ای میباشد ک اگ اسمشو بگم صد درصد بیخیال میشین چون کلاا مش ...

شاهگان‌رو میگی؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عنوانش چی بود؟ اینو بلدی یا ن؟

ن بلد نیستم😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بامون مشکل دارع؟ شاهگان؟

خخ دیقا/ 

چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع بیخی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخ دیقا/  چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع ...

اه بابا ولش کنید از تاپیکاش بدبختی میباره 

بذارین  ب حال خودش

زود باش

کیک پختم😐

اینه

اه بابا ولش کنید از تاپیکاش بدبختی میباره  بذارین  ب حال خودش

کیع اسمشو بگو لاقل/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شاهگان‌رو میگی؟؟

عا/

خخ دیقا/  چیزی نگی هاااا اونو خدا زدع ولش...هرکی دیگ بود میرفتم سراغش..ولی این کلا روان پریشع ...

😐گوووووو خورد

بیشوب کثافططط

اوندفع تاپیک زد ی کاربر دلمو شکوندع و فلان 

گفتم عزیز توئم دل منو دوستامو صدبار شکستی پ دل نشکن ک دلت بشکنع

بعد ی ساعت برا من انشا نوشت ک من قضاوتتون نکردمو دلتونو نشکستم😐😐😐🤣اخرم بم درخوایت دوستی داد

عوضی نکبت

گو

عن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
کیع اسمشو بگو لاقل/

😐اسم چی؟؟؟

😐گوووووو خورد بیشوب کثافططط اوندفع تاپیک زد ی کاربر دلمو شکوندع و فلان  گفتم عزیز توئم دل م ...

هستیییییی تاپیک تو پر بازدیداااااس هیسسسسس/