2777
2789

برین دستای مهربونشون رو ببوسید بخدا هیچکس واسه یه دختر پدر نمیشه پدر پشت و پناهه من دیشب برای بابام خیلی گریه کردم بعد اومد به خوابم گفت مریم بابا انقدر غصه نخور. 

خانمها قدر باباهاتون رو بدونید. 

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

عمرم بابامه

دستای پیر و لرزونش و میبینم قلبم بدرد میاد😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔وقتی پس بزنه چی وقتی خشک ج بده جشن بگیری عکس العمل نشون نده😔البته با مادرم دعوا شدید کرده،بخاطراونه

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
خدا حفظشون کنه

ممنون عزیزم❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

با دست بوسی موافق نیستم ولی اگه بابام زنده بود ب احتمال 90 درصد تو بغلش نشسته بودم 

بابا بزرگمم خیلی لوسم میکرد همیشه صدام میزد اشاره میکرد میگفت بیا کنارم بشین یا تو بغلم 

دلم براشون تنگ شده

اللن بابا دارم ن بابابزرگ ن عمو 

واقعا قدرشونو بدونین

با دست بوسی موافق نیستم ولی اگه بابام زنده بود ب احتمال 90 درصد تو بغلش نشسته بودم  بابا بزرگم ...

من تو این دنیای به این بزرگی هیچکسو ندارم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408