2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم که باعث دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 170 پست
چیش باحاله🤐🤐🤐

خب سلیقه ایه سبک خاصیه ولی برای بیرون رفتن باهاش خیلی جلب توجه میکنه

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی اعصابمو خورد کردین به خدا    اومدم یکم راهنمایی بگیرم هزار نفر انگ خالی بندی زدین   منتظرم بیاین نظر بدین  و بگین  من اشتباه کردم شوهرمو ضایع کردم  ولی شماها که منو متهم کردین    به کاری زشت از من دست زدین   من از کار بد شوهرم ناراحت شدم   شما به من تهمت زدسن 

خعلییییییییییی

اره ممکنه حتی به یه چشم دیگه نگات کنن نمیشه استفاده کرد

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
نمیدونم انگار دعوا داره با همه لحنو ببین

دعوا دارم  چون از شما نظر خواستم  راهنمایی خواستم همتون منو متهم کردین  که چه بچه ای  واسه این چیزا  دعوا کردی   ولی شماکه کارتون بدتره  منو به کاری که نکردم‌متهم‌کردین   حداقل من ادعایی ندارم 

بچه ها خیلی اعصابمو خورد کردین به خدا    اومدم یکم راهنمایی بگیرم هزار نفر انگ خالی بندی ز ...

عزیزم ناراحت نشوخب اینجاخیلیاسرکاری میزارن درضمن من چون خوشم میادعکس ببینم اونجورگفتم تحریک شی بزاری واقعااعتراف میکنم 😂😂😂😂

گذاشتم  این از کناره کیف    یکی دیگه هم هست از وسطش  اونم الان میذارم  هرکی ...

آی ام‌سووری وای فک کردم الکی میگی چه چیزا ادم‌میبینه خیلی ضایس اینو بیرون نبر بزار تو خونه لوازم آرایش بزار توش:/

گذاشتم از کنار کیف  یکی هم الان از وسطش مسذارم  بدو بیا معذرت خواهی کن   کسایی ...

ببخشید🙄 😎

ولی خیلی باحاله 😂😂 یادگاری نگه دار هر وقت بحثتون شد که سلیقه کی بهتره بگو بله از کیف خیلی معلومه سلیقه کی بهتره😂

.

کیف من با عکس کیم کارداشیان 😁😁😁مدیونین اگه فک کنین دوروغ میگم 

https://uupload.ir/files/71pz_۲۰۲۱۰۲۲۵_۰۲۲۲۰۹.png

سپیده بانو به دل نگیر احتمالا مادر شوهرت خواسته جوانانه رفتار کنه .....

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
بچه ها خیلی اعصابمو خورد کردین به خدا    اومدم یکم راهنمایی بگیرم هزار نفر انگ خالی بندی ز ...

حق باتویه باور کن اونقدر دروغ میگن که آدم دیگه نمیدونه کی راست میگه کی دروغ ولی چرا باید مادرشوهرت همچین چیزی بخره یکوقت مبینی کسی واسش اورده اونم دیده دختر نداره گفته بده به تو وگرنه فک نکنم روش بشه بره بخره 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

اسی از وسطشم بذار عمق فاجعرو بیشتر درک کنیم😂