2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم که باعث دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 170 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خیلی اعصابمو خورد کردین به خدا    اومدم یکم راهنمایی بگیرم هزار نفر انگ خالی بندی ز ...

گلم از اول عکس میذاشتی...اینم واقعا کیف خوبی نیست...کجا قراره استفاده اش کنی...خوب کردی برخورد کردی...تا باشه از اینکارا نکنه و دقت کنه...راستی اینا که کارداشیان نبودن..یه مشت میمون دیگه بودنا 😂😂

دعوا دارم  چون از شما نظر خواستم  راهنمایی خواستم همتون منو متهم کردین  که چه بچه ای ...

شاید براشون سوغاتی آوردن اونم آورده برات

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
بچه ها خیلی اعصابمو خورد کردین به خدا    اومدم یکم راهنمایی بگیرم هزار نفر انگ خالی بندی ز ...

عزیرم بایستی وقتی بچه ها میگن عکس بده میزاشتی که شک نکنن و این که ما که شناختی روی هم نداریم اینجاهم فضای مجازی تاپیک سرکاریم زیاد

من‌میرم دوستان    ممنون از وقتی که برای تاپیکم گذاشتین     ❤

سپیده بانووو نروووو بیا با من حرف بزن . با بقیه قهری با من ک قهر نیستی 

من از اول دوست بودم باهات 😄😄😄

خواهرچه حالی داشتی😂😂😂😂

دیدی بخدا بیحال ترین عالمم ولی به قول شوهرم دست از مسخره بازی برنمیدارم....🤪🤪🤪🤪 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
عزیرم بایستی وقتی بچه ها میگن عکس بده میزاشتی که شک نکنن و این که ما که شناختی روی هم نداریم اینجاهم ...

عزیزم من گذاشتن عکسو بلد نیستم  هی میگن آپلود واینا  فک کردم کار سختیه    تاحالا عکس نذاشته بودم  گفتم باز معطل میشن یه چیز دیگه میگن  کو  کو  کجاس    خودت میدونی که دیگه حتما    من اصلا قصد پربازدیدی نداشتم‌که   ناراحت بودم  دلم از شوهرم گرفته بود گفتم شاید یکی یه چیز بگه آروم شم آخه یه هفته س منتظر امشب بودم   ناآروم شدم امشب خیلی