2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم که باعث دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4225 بازدید | 170 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا کارت خیلی خیلی زشت بود

چ ربطی دارع کیفه شبیه کیف کارداشیان یا هر ننه مرده ای هست

مهم اینه شوهرت انقدر به یادت بوده و محبت داشته بهت که برات کادو خریده

بعد تو اونجوری جواب‌میدی؟ اونم جلو خانواده؟؟؟؟؟؟

واقعا تاسف اوره

منکه خیلی حرص خوردم از کارت

میدونی چقدر شوهرتو خورد کردی؟

اینجوری باعث میشه دیگ برات چیزی نخره یا به یادت دیگه نباشه

ببخشید اینو میگم

ده روز دیگه اگر از ی زن دیگ روی خوش ببینه کشش پیدا کنه سمتش دعواش نکنی و جنجال به پا نکنی

چون مقصرش خودت بودی

😂😂 واااا بیخیال بابا 

من بودم تشکر میکردم ولی استفاده نمیکردم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

چ کار زشتی کردی... بیچاره خودش گفته مامانش خریده... شما اصلا نباید  جلو پدر و مادرت این کار را میکردی...خیلی شخصیت شوهرتا خرد کردی...

بعدشم امشب ک شما باید ب شوهرت هدیه میدادی... چرا اون داده؟؟

باید قشنگ براش توضیح میدادی... بعدشم توضیح اونم گوش میکردی... فردا هم با هم میرفتین کیف را از همون مغازه عوض میکردین... خواسته ات را هم محترمانه بهش میگفتی ....  ک من دوست دارم خودت برام هدیه بخری.

کارت خیلی زشت بوده 

اگه بعدا دیگه هیچ وقت بهتون کادو نداد خودت مقصری

خوب کیفو می‌گرفتی تشکر میکردیی اما استفادش نمی کردی ...

یه فرصت مناسب بهش میگفتی از کیف طرح دار خوشم نمیاد .....

منتظر عکسم🙄🙄🙄🙄

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎

شما از یه خانواده مذهبی هستی قطعا بهتون گفتن احترام به همسر چقدر واجبه

بنده خدارو ضایع کردی که چی

الان فک کردی خدا داره بهت لبخند میزنه؟؟ 

واقعا برای بعضیا ازدواج خیلی زوده 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد...... 

قک کن من واسه شوهرم یه چیزی بخرم اینجوری جلو‌ خانوادش ضایعم کنه کادورو میکوبم تو صورتش یه دعوام راه میندازم تا عمر دارم واسش دسته بیلم نمیخرم 😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تاپیک سرکاری تابلو

چرا باید سرکاری باشه   نصف شبی      ما توعقدیم بعد یه هفته انتظار واس دیدنش    کوفتم شد  شبم    ناراحت بودم  اومد تاپیک گذاشتم اونم‌گرفته خوابیده 

بچه ها من از دلش درآوردم    و اوکی شد    اینکه پافشاری میکرد که نه چه عیبی داره   لجم‌گرفت