2777
2789
عنوان

کی میاد درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 40 پست
چرا همیشه زنا مقصر میشن ؟ 

اره همسرت تقصیر کار ولی بیشتر مردا همینن ۸۰ درصدشون بیخیال بساز باهاش بدرک ک لباس خوب نمی پوشه ولی مقصر بودنت اینکه انتظار داری شوهرت خسته اس ب خونه برسه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوره بارداری  نباید مرد رو تنها گزاشت باعث میشه تو خانواده ی خودش سردرگم بشه

تو خودش میره 

فکر اینده ازارش میده 

از نظر روحی خسته میشه 

با اینکه اون باید مراقبت باشه اما من میگم برعکسه 

یه وقت فکر نکنه بچه دورتون کرده باشه خودتو بش نزدیک کن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
اره همسرت تقصیر کار ولی بیشتر مردا همینن ۸۰ درصدشون بیخیال بساز باهاش بدرک ک لباس خوب نمی پوشه ولی م ...

خب عزیزم ... این مدت شرایطم استثناس تازه عمل کردم بزور تا دسشویی میرم ... همیشه ک اینطوری نیستم خونم برق میزد.... ادم تو روزای سخت ک شریک زندگیشو میشناسه

خب عزیزم ... این مدت شرایطم استثناس تازه عمل کردم بزور تا دسشویی میرم ... همیشه ک اینطوری نیستم خونم ...

بشین باهاش حرف بزن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
تو دوره بارداری  نباید مرد رو تنها گزاشت باعث میشه تو خانواده ی خودش سردرگم بشه تو خودش میره&n ...

درست میگی ولی ما عالی بودیم تا وقتیکه پسرم دنیا اومد خیلی عوض شد بعدش 

درست میگی ولی ما عالی بودیم تا وقتیکه پسرم دنیا اومد خیلی عوض شد بعدش 

شاید حس میکنه بچه دورتون کرده 

باش صحبت کن 

تا حرف نزنید اصلا به جایی نمیرسید 

بشین باهاش حرف بزن 

وقتی حرف میزنم میگه من عالی ام هیچیم نیس .. اصلا اشتباهاتشو نمیپذیره بشدت خود بهتر بینی داره تو همه چی فک میکنه یه سر گردن از همه بالاتره 

خب عزیزم ... این مدت شرایطم استثناس تازه عمل کردم بزور تا دسشویی میرم ... همیشه ک اینطوری نیستم خونم ...

می دونم چی می گی منم شوهر خاله ام می گفتیم چقد مسئولیت پذیر زد پا خاله ام شکست اصلا انگار نه انگار  یک سال زمین بود خاله ام خاله ام سع ماه موند خونه ی مامان بزرگم با بچه هاش یه ماه خونه ی ما خلاصه همش این ور اون ور شوهرش می تونست کارای خونه رو کن هم بر سرکار بیخیال ولش کن 

شاید حس میکنه بچه دورتون کرده  باش صحبت کن  تا حرف نزنید اصلا به جایی نمیرسید

نه خیلی سعی کردم جو شاد باشه ولی طول نمیکشه با یه بهونه کوچیک همه چیو خراب میکنه و داد و بیداد راه میندازه

وقتی حرف میزنم میگه من عالی ام هیچیم نیس .. اصلا اشتباهاتشو نمیپذیره بشدت خود بهتر بینی داره تو همه ...

فقط شوهرت اینجوری نیست همه مردا اینجورین تو خودشون میریزن 

والا همینا بشون فشار بیاری اشکشونم در میاد😕