2777
2789
عنوان

کی میاد درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 40 پست
نه خیلی سعی کردم جو شاد باشه ولی طول نمیکشه با یه بهونه کوچیک همه چیو خراب میکنه و داد و بیداد راه م ...

واقعا درکشون نمیکنم ☹

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
پسرم دوسال و نیمشه

بزرگم هست 

همسرت یه درد واقعی داره الان باید کنترلش کنی 

براش متن اماده کن براش بفرس همه ی حرفاتو بزن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درکشون نمیکنم ☹

اره بخدا ... بخاطر همین هردختری تو فامیلمونه میگم عروسی نکن تا شوهرمو میبینم ک انقد خوب بود و الان اینجور شده ... اوایل ازدواجم میگفتم خدایا از من خوشبخت ترم هست ؟ الان روزی نیس ک تو دلم نفرینش نکنم

بزرگم هست  همسرت یه درد واقعی داره الان باید کنترلش کنی  براش متن اماده کن براش بف ...

مشکلم اینه خیلی بی منطقه ... امشب گفتم حداقل پتوتو جم کن صبا ... میگفت تو جم کن ... با این ک میبینه چ دردی میکشم 😔

اره بخدا ... بخاطر همین هردختری تو فامیلمونه میگم عروسی نکن تا شوهرمو میبینم ک انقد خوب بود و الان ا ...

نفرین نکن 

مثبت فکر کن 

ببین مشکلش چیه 

وگرنه هیچ عشقی به تنفر تبدیل نمیشه

مشکلم اینه خیلی بی منطقه ... امشب گفتم حداقل پتوتو جم کن صبا ... میگفت تو جم کن ... با این ک میبینه ...

☹☹

چه بی انصاف

نفرین نکن  مثبت فکر کن  ببین مشکلش چیه  وگرنه هیچ عشقی به تنفر تبدیل نمیشه

عزیزم ..مرسی که ب درد دلام گوش دادی مهربون ... ان شاءالله همیشه خوب و خوشبخت باشی ⚘

عزیزم ..مرسی که ب درد دلام گوش دادی مهربون ... ان شاءالله همیشه خوب و خوشبخت باشی ⚘

فدات عزیزم 

کمکی هم نتونستم بکنم 

انشالله خدا صمیمیت بین زوجین رو بیشت کنه 

نگاه زیباشو ازمون دریغ نکنه 

انشالله هیچ مردی فکر خیانت به سرش نزنه 

خدا کنه بد خلقی شوهرا فقط کاری باشه