2777
2789
عنوان

کی میاد درد دل

201 بازدید | 40 پست

😔😔😔😔

از شوهرم بدم میاد ... ۴ ساله عروسی کردیم دوران نامزدی و ۲ سال اول خیلی خوب بود الان خیلی بد شده ... هیچوقت بهم فحش نمیداد ولی تو دعوای اخیرمون فحش پدر داد گرچه پدرم پسر عموشه .... بهترین لباسا رو داره ولی این ۴ سال فقط یه پیرهن و شلوار میپوشه همممممه جا همینا تنشه دیگه تهوع میگیرم ازشون ... من خودم تو بورس تیپ و مدم اون بدش میاد میگه خیلی ب لباس اهمیت میدی اخه اگه یه زن جوون ب خودش نرسه کی برسه پس ؟ 

من چن روزه یه عمل جراحی کردم خونمون خیلی بهم ریختس اصلا کمکم نمیکنه حتی پتوی خودشم جمع نمیکنه صبحا ک میره سرکار

امشبم یعالمه ظرف این چن روزو شستم اصلا نگفت نکن ...😔

خیلی احساس بدبختی میکنم ...

هیچ علاقه ای تو دلم نمونده وقتی میبینمش حالم ازش بهم میخوره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی شاد و پرانرژی بودم ... الان عین مرده ها شدم ... نه باهام حرف میزنه نه شوخی ... التماسش میکردم بیا حداقل مثه قبلنا یه فیلم باهم ببینیم ولی انگار نه انگار 

نمیدونی چرا بعد این همه مدت چرا اینجوری شده ؟

نه ... بعداز بچه دار شدنمون کم کم بهم بی توجه شد با این ک اغلب مواقع زنا بعداز بچه دار شدن به مرد بی توجه میشن واسه من برعکس بود

نه ... بعداز بچه دار شدنمون کم کم بهم بی توجه شد با این ک اغلب مواقع زنا بعداز بچه دار شدن به مرد بی ...

افسردگی بعد زایمان رو اون گرفته 🤦‍♀️😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به