2777
2789
Westworld هم یه تست بکن شاید خوشت بیاد البته به نظر خودم باید دو سه قسمت صبر داشته باشی 

اتفاقا قسمت اولشو دیدم جاذبه نداشت برام ادامه ندادم 

ببینم پس خوب میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منو نگاه کن 👀👁👁 اگه میخوای سریال باز حرفه ای باشی اینارو باید دیده باشی Breaking bad Friend ...

فرندز ندیدم خنده های بین سریال میرفت تو مخم😅

دقیقا نصف سریالایی که گفتی  دیدممم 

انیمه ها رو ندیدم ، خسته کننده نیستن ؟ 

چقد سریال دیدی ایول 

چن تا سوال پس، لفت اورز فصل یکشو دیدم فصلای بعد ادامه ی اونه یا داستانش  جداست ؟ 

بلک میرور عالیههههه همه قسمتاش ، سریال اون سبکی تو دستو بالت نداری؟ 😅

ولی دستت درد نکنه واقعا کامنتتو کپی کردم گزاشتم با عنوان راهنمای دیدن سریال تو نوتای گوشیم به عنوان راهنما😁

این همه سریال دیدی ، امریکن هارور استوری فصل دو و وانداویژن اگه اونجرزا رو دیدی هم ببین 

مخصوصا امریکن هارور چون خیلیا ندیدنش حس میکنم با معرفیش کمک بزرگی در حق بشریت میکنم 😂 

البته سریال مریضو خشنو چندشیه 😄😄ولی من بازم همه قسمتاشو دیدم و فصل دو عالی بوددد

آره بذار یه ذره بگذره خوب میشه  دکستر هم به نظرم یه قسمتش رو ببین خودت قضاوت کن.

دکستر پوستر فیلمشو دیدم و  داستانشو خوندم حس کردم ازیناست که خینو خین ریزی زیاد داره ، نه؟😄

فرندز ندیدم خنده های بین سریال میرفت تو مخم😅 دقیقا نصف سریالایی که گفتی  دیدممم  ا ...

امریکن هارور استوری رو دیدم البته تا فصل ۵، ولی الان یاداوری کردی میرم حتما باقیمونده اشو هم می بینم، اون یکی سریالو هم حتما می بینم👌👌

انیمه هاش نه خسته کننده نیستن، دفترچه مرگ که کلا یه فصله، اتک ان تایتان هم عالیه ک این دوتا به طور خاص اصلا جس بچگانه ندارن، اتک اصلا برا کودکان مناسب نیست

لفت اورز هم هر سه فصلش کلا یه داستانه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!