2777
2789
هر سبکی جز تینجری  

خب منو نگاه کن 👀👁👁

اگه میخوای سریال باز حرفه ای باشی اینارو باید دیده باشی

Breaking bad

Friends

Game of thrones

این سه تا اصلا اساس سریال بینی بین سریالای امریکایی هستند، هر کدومو ندیدی اول بشین اونو ببین

بعدش:

Dark

Black mirror

How I met your mother

Sherlock

Money heist 

Westworld

The big bang theory

همچنان منو نگاه کن دقت کن👁👁

دو تا سریال انیمه ای مهم هست همون اول باید ببینی

Attack on titan 

Death note

اگر این دوتا رو دیدی و باز هم به انیمه علاقه داشتی انیمه های بعدی و معرفی می کنم

بعد اینارو ببین (غیر انیمه ای):

Fringe 

The office

Rick and morty

Brooklyn nine nine

Community 

Silicon valley 

Band of brothers 

Dexter

Lost

True detective 

House of cards

House M.D

Mindhunter

The handmaid's tale 

The leftovers 

Stranger things 

The morning show 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بریکینگ بد بهترین سریال زندگی من

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
مردگان متحرک خیلییی زیاده از اول بخوام ببینم منم عادت دارم سریالو میخوام زود تموم کنم کلی قسمت طول ر ...

خواهش میکنم، اره طولانیه ...ببین چه سبکی میخوای ترسناک،علمی تخیلی،جنگی نمیدونم طنز عاشقانه .. 

Prison break

Dexter

Homeland اینو فصل دومم خوب بوده تااینجا ۸ فصله

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب منو نگاه کن 👀👁👁 اگه میخوای سریال باز حرفه ای باشی اینارو باید دیده باشی Breaking bad Friend ...

با خیلیاش موافقم 

Brooklyn 99 هم واقعا کمدی خوبیه  یادم رفته بود 

فقط توی بخش انیمه من Full metal alchemist : Brotherhood  رو به Death Note ترجیح میدم 

با خیلیاش موافقم  Brooklyn 99 هم واقعا کمدی خوبیه    یادم رفته بود  فقط توی ...

فول متال عالیه، ولی برای کسی که اهل انیمه باشه به نظرم

برای جذب تازه واردا به دنیای انیمه معمولا می گن یا با دفترچه مرگ جلو برید یا با اتک

وگرنه فول متال که شاهکار تاریخی انیمه اس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!