2777
2789
دکستر پوستر فیلمشو دیدم و  داستانشو خوندم حس کردم ازیناست که خینو خین ریزی زیاد داره ، نه؟ ...

آره دیگه طرف اصلا کارش توی اداره ی پلیس بررسی و تحقیق روی الگوهای پاشیدن خونه   

شرلوک

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مری و واتسون واقعا زن و شوهربودن که بلدش طلاق گرفتن 

آره می دونم...

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

کره ای امریکایی اسپانیایی  ترجیحا جز ترکی😁

من یکی میبینم خدایا این سریال ته سریال عاشقانه ست البته توماهواره شبکه اوا سریس کره ای عاشقانه ته ته سریال خیلی قشنگه خیلی 

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

اسپارتاکوس فک کنم عموم نگاه کرده بود میگفت خوبه

یکیم بود خیلی معروفه اسمش یادم رفتتتتت🤦🏻‍♀️

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
طولانیهه اخه ، خیلی قسمتاش زیادن 

فقط بی صداقت ترکیه. البته چون تازس نمیدونم باید ازکجا نگا کنی.لامصب یه حقیقتایی رو به تصویر کشیده اصلا معرکس

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
حیف شد کاش طلاق نگرفته بودن

زندگی شخصیشون بوده 

نظری ندارم

درسته ولی حالا ما نظر بدیم  که هیچی عوض نمیشه

درسته

نه خب میگم نظری ندارم گلم

امریکن هارور استوری رو دیدم البته تا فصل ۵، ولی الان یاداوری کردی میرم حتما باقیمونده اشو هم می بینم ...

عه دیدی پس ، من فصل یک و دو و سه امریکن هارور رو  دوست داشتم نه فصلشو دیدم بنظرم بقیش خیلی ارزش دیدن نداره 

من فصل اول لفت اورز رو  خیلی دیر و به زور تموم کردم همش استاپ میزدم پامیشدم  از پاش بنظرم کند بود خیلی ، فصلای بعدیش خوب میشن ؟