2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 16 پست
خدا رو شکر، چقدر خوب، کاش خدا برای همه مون کارسازی کنه، مرسی بابت این پست امید بخش ت

شاید ربطی به مشکلت نداسته باشه ولی یه داستان قشنگی میخوام بهت بگم.یه پادشاهی به یه فقیرمیخواد کمک کنه توی یه کیسه چندسکه طلا میزاره و روش گندم میریزه میده به فقیر.فقیر خوشحل و خندون میره سمت خونه و توراه میگه خدایا گره از این مشکلم باز کن 

خدایا گره ازاون مشکلم باز کن 

خدایاگره از فلان مشکلم باز کن 

که یهو گره ی اون کیسه بازمیشه و کل گندما میریزن رو زمین.فقیر میگه خدایاتوکه انقدادعای خداییت میشه فرق اون گره رو بااین گره نمیفهمی ؟مگه من منظورم گره کیسه بود؟؟؟کلی بد و بیراه میگه و خم میشه گندمارو جمع کنه میینه بین گندما سکه طلا هست !!!قصه رو دقیق یادم نیست فکر میکنم از اشعار مولوی هست.خیلی قشنگه و واقعا حکایت همه ماست وقتی یچیزی وفق مرادمون میست وقتی گره کیسمون باز میشه!ببخشید طولانی شد 

شاید ربطی به مشکلت نداسته باشه ولی یه داستان قشنگی میخوام بهت بگم.یه پادشاهی به یه فقیرمیخواد کمک کن ...

مرسی دستت درد نکنه، آره مال مولویه، چه عجیب دقیقا همین رو یک هفته پیش می شنیدم ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.