2777
2789
عنوان

عدد ان تي 2.2 😔

4094 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها كسي بوده عدد ان تي ٢.٢ باشه و بچه مشكلي نداشته باشه؟؟؟ آزمايش غربالگريم هم سالم هم اولي هم دومي. سونو آنومالي هم نرماله.ولي بازم دكترم اكو قلب جنين واسم نوشته... توروخدا راهنمايبم كنيد خيلي نگرانم

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
سلام دکترت چی  گفت اره خیلیابودن مشکلم نداشتن  

دكتر سونوم كه گفت مشكلي نداره از نظر من طبيعيه... دكتر خودمم گفت خوبه سالمه خداروشكر ولي اكو قلب برو كه خيالمون راحت شه... ولي نگرانم خدايا😭

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دكتر سونوم كه گفت مشكلي نداره از نظر من طبيعيه... دكتر خودمم گفت خوبه سالمه خداروشكر ولي آمو قلب برو ...

نگران نباش عزیرم توهفته چند رفتی ان تی جنسیتم توان تی بهت گفت؟

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
نگران نباش عزیرم توهفته چند رفتی ان تی جنسیتم توان تی بهت گفت؟

ممنون. توكل به خدا... تو هفته ي ١٢ رفتم گفت پسر. آنومالي هم گفت پسر

سلام وقتتون بخیر منم ان تی 2.3بود خیلی میترسم شما چه کردید؟

سلام شبتون خوش... منم منتظرم يكشنبه برم اكو قلب. البته من متوجه شدم عدد ان تي من ٢ هستش تقريبا. چون نوشته ٢.٠٢ يعني هنوز ٢.١ هم نشده. بازم توكل به خدا... اميدوارم هممون ني ني هامونو به سلامتي بغل بگيريم...

سلام شبتون خوش... منم منتظرم يكشنبه برم اكو قلب. البته من متوجه شدم عدد ان تي من ٢ هستش تقريبا. چون ...

سلام مجدد و صبح بخیر.انشاالله که همه چیز خوب پیش می‌ره و دلتون شاد و لبتون خندون برمیگردین.انشاالله بلا از همه بچه ها دور باشه مخصوصا ما که اینقدر استرس داریم.منم چهارشنبه آزمایشم جوابش میاد همه میگن بر اساس آزمایش باید نتیجه بگیریم ولی دکترم خیلی منو ترسوند😭بعد چند سال انتظار و درمان یک هفته بارداری راحت هم نداشتم همش استرس 🥴

سلام مجدد و صبح بخیر.انشاالله که همه چیز خوب پیش می‌ره و دلتون شاد و لبتون خندون برمیگردین.انشاالله ...

ممنونم عزيزم، همچنين... انقدر ناراحت نباش استرس نداشته باش. توكل به خدا... واينكه تو سونو سايز جنين رو چند زده؟ crl رو چند ميلي متر زده؟؟؟

سلام مجدد و صبح بخیر.انشاالله که همه چیز خوب پیش می‌ره و دلتون شاد و لبتون خندون برمیگردین.انشاالله ...

دقيقا چند هفته و چند روز بودي رفتي؟

سلام شما رفتی اکو چی شد؟ منم عدد ان تی مثل مال شماست سلفری هم دادم سالم بود اما دکتر گفت میخوای برای اطمینان ببینی بچه مشکل قلبی داره یا نه اکو هم بده لطفا اگه رفتی دکتر نتیجشو ب منم بگو🙏