2821
2789
عنوان

عدد ان تي 2.2 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4520 بازدید | 26 پست
سلام شما رفتی اکو چی شد؟ منم عدد ان تی مثل مال شماست سلفری هم دادم سالم بود اما دکتر گفت میخوای برای ...

سلام عزيزم... خوب بود خداروشكر گفت سالمه مشكلي نيست. عدد ان تي شما ٢ بود؟؟؟ ريسكتون تو غربالگري چند بود؟؟؟

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
سلام وقتتون بخیر منم ان تی 2.3بود خیلی میترسم شما چه کردید؟

سلام شبتون بخير،،، شما آزمايش سل فري يا آمنيوسنتز انجام دادين؟ ريسك غربالگريتون چند بود؟

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام شب شما هم بخیر  بله سلفری دادم. ریسک رو بخدا یادم نمیاد ولی روی خط قرمز نمودار بود تقریب ...

ممنونم... جواب سل فري كي حاضر ميشه؟ عكس غربالگريتون رو نميتونيد بذاريد؟

ممنونم... جواب سل فري كي حاضر ميشه؟ عكس غربالگريتون رو نميتونيد بذاريد؟

گفتن باتون تماس میگیریم دوبار تا الان خودم زنگ زدم گفته خانم چقدر عجله داری 😑😑

نه والا من الان استراحت مطلقم و خونه پدرم مدارک پزشکی خونه خودمونه

گفتن باتون تماس میگیریم دوبار تا الان خودم زنگ زدم گفته خانم چقدر عجله داری 😑😑 نه والا من الان اس ...

بخاطر سركلاژ استراحت مطلق شدي؟؟؟ منم سر كلاژ شدم ماه پيش ك رفتم سونو بيرون گفت طول كانال سرويكس ٤٠. أمل امروز كه رفتم دكترم خودش تو مطب سونو كرد گفت ٣٤. 

عزيزم نتيجه آزمايشت اومد حتما منم در جريان ميذاري؟ امروز به دكترم گفتم لازمه منم انجام بدم اين آزمايش هارو گفت نه. ولي بازم شايد برم انجام بدم كه خيلي راحت شه 

بخاطر سركلاژ استراحت مطلق شدي؟؟؟ منم سر كلاژ شدم ماه پيش ك رفتم سونو بيرون گفت طول كانال سرويكس ٤٠. ...

بله متاسفانه نارسایی دارم کامل دهانه رحمم بازه برای همین استراحتم 

شماکی سرکلاژ شدین؟ بعد سرکلاژ افزایش طول سرویکس داشتین؟ 

بله متاسفانه نارسایی دارم کامل دهانه رحمم بازه برای همین استراحتم  شماکی سرکلاژ شدین؟ بعد سرکل ...

من ١٣ هفته سركلاژ شدم..بله سرويكسم ٣٣ بود تو ان تي... ٢٢ هفته شد ٤٠ البته سونو بيرون. امروز ٢٤ هفته دكترم تو مطب چك كرد سطحي نگاه كرد گفت ٣٤