ی کلیپ گذاشتم استوری واسه تبریک روز مرد بعد عشق سابق شوهرم برداشته همون رو گذاشته استوریش آخه مگه دیگه کلیپ نبود ک اینو بذاره 🤕🤕🤕🤕عشق سابقش از اقوامشون هست توی گروه بودیم من شماره همه رو سیو کردم اونا هم شماره منو سیو دارن استوری همدیگه رو میبینیم خدایی نیاین بگین اولین بزرگ شو ازدواج کن و این حرفا بعد از عقدمون ی چیزایی دیدم ک واقعا فکر میکنم حق دارم ک ب کوچکترین مسئله حساس باشم
بعد از ۸ روز از عقدمون فهمیدم با دختر ارتباط داره ولی بخشیدمش
درآینده خیانت می کنه بهت جوری که کمترتو نتونی راست کنی .همین الانشم احتمالا داره فقط خوب داره بازیگری می کنه برات .اون رابطه قبلیشو تموم نکرده .احتمالش هست به لج اون باهات عقد کرده .سعی کن به همه چی پی ببری به عنوان یه مشاور میگمآینده نسبتا خوبی احساس نمی کنمباهاش داشته باشی
رفتیم بیرون با هم اون شوهرش نبود با شوهر من رفتن قدم زدن ب شوهرم گفته بود با فلانی ازدواج کردی راضی ...
نگران نباش .مردها خیلی مثل ما توجه نمیکنن .اما نظر شخصی خودم اینه که اگر شرایط تو رو داشتم رفت و آمدم رو با اون محدود تر میکردم.بعدش هم شوهرت تو رو خواسته .پس سعی کن با حساسیت توجهش رو به چیزایی که نباید جلب نکنی.
گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
باور نکن .بازم میره سمتش اینو مطمئن باش .زمانی که انتخابت کرده بود رفته سمتش یعنی هنوز تموم نکردتش و می خواد اونم باشه و تمام فکرش تو نبودی که انتخابت کرده