2777
2789
عنوان

حسودیم شد 🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست
گلم توئم جلوش بگوو عشق اول بودن مهم نیس مهم اینه عشق اخر باشی که وقتی میای همه اون قبلیا فراموش شن ...

جمله قشنگی بود استوری میکنم 😎

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
چون عاشقت نیست و از این رفتارش میشه فهمید در آینده اگه دسترسی داشته باشه هرز می ره

بعد از ۸ روز از عقدمون فهمیدم با دختر ارتباط داره ولی بخشیدمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ۸ روز از عقدمون فهمیدم با دختر ارتباط داره ولی بخشیدمش

درآینده خیانت می کنه بهت جوری که کمترتو نتونی راست کنی ‌.همین الانشم احتمالا داره فقط خوب داره بازیگری می کنه برات .اون رابطه قبلیشو تموم نکرده .احتمالش هست به لج اون باهات عقد کرده .سعی کن به همه چی پی ببری به عنوان یه مشاور میگم‌آینده نسبتا خوبی احساس نمی کنم‌باهاش داشته باشی

.پایان
رفتیم بیرون با هم اون شوهرش نبود با شوهر من رفتن قدم زدن ب شوهرم گفته بود با فلانی ازدواج کردی راضی ...

نگران نباش .مردها خیلی مثل ما  توجه نمیکنن .اما نظر شخصی خودم اینه که اگر شرایط تو رو داشتم رفت و آمدم رو با اون محدود تر میکردم.بعدش هم شوهرت تو رو خواسته .پس سعی کن با حساسیت توجهش رو به چیزایی که نباید جلب نکنی‌.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
درآینده خیانت می کنه بهت جوری که کمترتو نتونی راست کنی ‌.همین الانشم احتمالا داره فقط خوب داره بازیگ ...

😔😔😔قسم خورد ک دیگع کاری ب کسی نداره

اره استوری کن تا ببینه ابنجور ادمایی دور ور منم هستن ولی اصن بهشون فک نمیکنم توئم شمارشو بحذف ک ف ...

آره دیگه شمارش پاک میکنم خیلی اعصابم رو ریخته بهم

😔😔😔قسم خورد ک دیگع کاری ب کسی نداره

باور نکن .بازم میره سمتش اینو مطمئن باش .زمانی که انتخابت کرده بود رفته سمتش یعنی هنوز تموم نکردتش و می خواد اونم باشه و تمام فکرش تو نبودی که انتخابت کرده

.پایان