2777
2789
عنوان

حسودیم شد 🤕🤕

728 بازدید | 48 پست

ی کلیپ گذاشتم استوری واسه تبریک روز مرد بعد عشق سابق شوهرم برداشته همون رو گذاشته استوریش آخه مگه دیگه کلیپ نبود ک اینو بذاره 🤕🤕🤕🤕عشق سابقش از اقوامشون هست توی گروه بودیم من شماره همه رو سیو کردم اونا هم شماره منو سیو دارن استوری همدیگه رو میبینیم خدایی نیاین بگین اولین بزرگ شو ازدواج کن و این حرفا بعد از عقدمون ی چیزایی دیدم ک واقعا فکر میکنم حق دارم ک ب کوچکترین مسئله حساس باشم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

پف

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق سابق؟عشق عشقه دیگه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

😢😢فداسرت طبیعیه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عشق سابق؟عشق عشقه دیگه

خب آره دیگه خودمم قبلا یکی بود ک دوسش داشتم ولی از وقتی ازدواج کردم همه تلاشم رو میکنم ک شوهرم رو دوس داشته باشم

همش هم میگه فلانی اومد خواستگاری من قبول نکردم

شوهرتورو میگه؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
همیشه هر نگرانی داری به همسرت بگو.خودتو ناراحت نکن.بهش بگو به چه چیزایی حساسی ....یا قانعت میکنه یا ...

شوهرم بهش گفتم میگه اون گذشته ی من بوده ربطی به الانم نداره ولی بازم ی چیزایی دیدم ک قانع نشدم