2777
2789
عنوان

حسودیم شد 🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

هم غلط کرد با هفت جدش😂🤣

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اصلا ازش خوشم نمیاد 😏😏😏همش هم میگه ک من فلانی اومد خواستگاریم من قبول نکردم

ذهنت وسواس فکری داره نسبت بهش و آیندع تو خراب می کنی با کسی که عاشق یکی دیگه بودع و طرف داره بهش فک می کنه و سوسه میاد

.پایان
فک میکنم هشتادیا خیلی تو زندگی حساسن  خودم ۷۸ ام راستش قبلا اینجوری بودم اما الان که دارم به ب ...

من چند وقت دیگه میشه ۲۰ سالم دیگه حساسیت الکی ندارم همش چند بار گفت ک فلانی ینی شوهر من اومد خواستگاریم من قبول نکردم بعد ی بار هم رفتیم بیرون با شوهرم رفتن قدم زدن شوهرم کاری ب من نداشت اصلا حق ندارم حساس باشم؟

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

خب اون اختلال شخصیتی داره. بچه ی. تو میخوای همقد اون شی، بلک کن خودت اذیت نکن. اون همین اعصاب خوردی فعلی تو رو میخواد. متاسفانه دچار احساس کمبود و عقده هست. کسی ک جواب منفی داده، چشمش نباید دنبال اون فرد دیگه بمونه. حالا اون شعور تداره. تو داشته باش لطفا و خودت قاطی بجه بازیاش نکن و شانت حفظ کن 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
چه چیزایی دیدی؟

رفتیم بیرون با هم اون شوهرش نبود با شوهر من رفتن قدم زدن ب شوهرم گفته بود با فلانی ازدواج کردی راضی هستی بنظرت خیلی بچه نیست و اینا بعد شوهرم هم برداشته قشنگ بهم میگه اصلا اون موقع انگار شوهرم منو نمی‌بینه اصلا ب اون چ ربطی داره ک ما زندگیمون خوبه یا ن یا ی بار هر کدوم ی چیزی دستمون بود از هر دوتامون هم ی اندازه سنگین بود بعد شوهرم اومد کمک اون گرفت گفت سنگینه

ذهنت وسواس فکری داره نسبت بهش و آیندع تو خراب می کنی با کسی که عاشق یکی دیگه بودع و طرف داره بهش فک ...

منم عاشق یکی دیگه بودم ولی هیچوقت جلوی شوهرم اسمی ازش نیاوردم حتی پسر خالم قبلا خواستگارم بود خیلی سمج بود چند بار رفت اومد بعد شوهرم گفت من خوشم نمیاد باهاش صحبت کنه منم اصلا باهاش حرف نمی‌زنم منم ب شوهرم گفتم ک خوشم نمیاد با فلانی حرف بزنی ولی انگار ن انگار

خب اون اختلال شخصیتی داره. بچه ی. تو میخوای همقد اون شی، بلک کن خودت اذیت نکن. اون همین اعصاب خوردی ...

آخه بچه هم نیست ک بگم از روی بچگی ی کاری می‌کنه ۲۷ سالشه

من چند وقت دیگه میشه ۲۰ سالم دیگه حساسیت الکی ندارم همش چند بار گفت ک فلانی ینی شوهر من اومد خواستگا ...

پس اینحا حق داری ک یک بار مرزهات برای همیشه با همسرت مسخص کنی. یه دل و دو دلبردنمیشه

اون دختر ربطی ب شما نداره. فراموشش کن ولی رفتار همسرت ب شما نربوطه و بهش هشدار بده. سریع ازدواج نکنید. قرارهاتون بذارید و سنگاتون با هم وا بکنید. اگر هم‌گفت حساسب بگو بله حساسم. اگر میخوای، بسم الله نمیخوای ب سلامت. 

چون واقعا اینحا دیگه حساس نیستی. طبیعیه. حتی بزدگترها رو ضمانت قولش بکنید

آخه بچه هم نیست ک بگم از روی بچگی ی کاری می‌کنه ۲۷ سالشه

عزیز جان بچگی ب سن فقط نیس

یه ضربالمثلی هس ک‌میگه هرجیزی خامش میرسه، ادمیزاد خامش نمیرسه. 

گلم توئم جلوش بگوو عشق اول بودن مهم نیس

مهم اینه عشق اخر باشی که وقتی میای همه اون قبلیا فراموش شن انگاری اصن وجود نداشتن😍😍😆😆

منم عاشق یکی دیگه بودم ولی هیچوقت جلوی شوهرم اسمی ازش نیاوردم حتی پسر خالم قبلا خواستگارم بود خیلی س ...

چون عاشقت نیست و از این رفتارش میشه فهمید در آینده اگه دسترسی داشته باشه هرز می ره

.پایان
پس اینحا حق داری ک یک بار مرزهات برای همیشه با همسرت مسخص کنی. یه دل و دو دلبردنمیشه اون دختر ربطی ...

بهش گفتم چطور تو دوس نداری من با پسر خالم حرف بزنم در صورتی اون منو دوس داشت من هیچ حسی بهش نداشتم ولی من نباید ناراحت بشم میگه نه نباید ناراحت بشی چون من دیگه بهش حسی ندارم ولی من غیرتم اجازه نمی‌ده با کسی حرف بزنی که قبلاً خاطرت رو می‌خواسته در صورتی پسر خالم از موقعی من عقد بستم چند بار که بیشتر ندیدمش همون چند بار هم همش با پسوند خانم اسمم رو صدا می‌کنه حتی نگاه توی صورتم هم نمیکنه