2777
2789
عنوان

پول

141 بازدید | 14 پست

میدونی چیه چندوقته یه حس حسادت ومقایسه تو وجودم اومده . خانواده من وضعشون درحد خوبه . من ۱۷ سالمه . درحد متوسط و خوب همه چی،برام فراهم میکنن یعنی مثلا درحد متوسط تیپ میزنم اما به بعضیا حسودیم میشه ‌. مثلا اونایی که از اطرافیانم میشناسم اونا دیگه خیلی پولدارن زنای ۵۰ سالشونم تیپ آنچنانی میزنن و هرروز لباس عوض میکنن. من زندگیم بد نیست ولی یه کوجولو به اونا غبطه میخورم . این باعث شده حس اعتماد به نفسم بیاد پایین . مثلا ما درحد معمولی سفر و تفریح داریم ولی اونا مثلا هردفعه شمال و مسافرتای گرون و.... من چطور این حس غبطه لعنتی رو از خودم ببرم ؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷ سالته. از این حس غبطه خوردن و حسادتت استفاده کن و حسابی درس بخون واسه یه رشته‌ی خوب که بعدا بقیه به تو غبطه بخورن.

پول الکی و مفت مفت بدست نمیاد. البته واسه ما مردم معمولی. :/

واسه بعضیا که بی هیچ تلاشی از آسمون میباره تو حلق نامبارکشون. 🤧

۱۷ سالته. از این حس غبطه خوردن و حسادتت استفاده کن و حسابی درس بخون واسه یه رشته‌ی خوب که بعدا بقیه ...

من رشتم انسانیه . خیلی هم درس بخونم معلم میشم که اونم حقوقی ندارن . رشته های دیگه هم که دیگه شغل ندارن . هیچی .... تازه درسم خوب نخوندم

من رشتم انسانیه . خیلی هم درس بخونم معلم میشم که اونم حقوقی ندارن . رشته های دیگه هم که دیگه شغل ندا ...

نه کی گفته؟ وکیل میشی. خیلیم شغل عالی ایه. بابای دوست من وکیله و ماشالا وضعشون خیلی توپه.

همینکه میدونی داشتنش زیاد خوب نیس نیم راهو رفتی ...سعی کن اصلا توجه نکنی خبری ازشون نگیری

کی گفته پول داشتن زیاد خوب نیست؟ :))

اتفاقا پول خیلی خوبه. بعد از سلامتی، مهم ترین عنصر برای خوشبخت کردن یه انسانه

اگه قبول بشم 

چرا نشی؟ و خب وقتی میگم باید زیاد درس بخونی منظورم همینه. تو فکر کردی اونایی که قبول میشن همشون نابغه‌ای چیزی بودن؟ نه والا. شاید چند درصدشون هوش خیلی بالا داشتن ولی همونا هم با وجود هوش بالا،خیلی خوندن.

من میشناسم کسایی که فقط و فقط با خوندن زیااااااااد و بدون استعداد خاصی،پزشکی قبول شدن. تو باید تلاش کنی. مثل یه مورچه‌ی کارگر که هیچوقت ناامید نمیشه.