2777
2789
عنوان

علی شکارچی

1577 بازدید | 27 پست

کلیپ دیدم ک خودش داشت حرف میزد میگفت اصلااا همسر اولم راضی نبود من اصرار کردم فامیلا هم راضی نبودن بد اخرش فامیلا راضی شدنو و همسر اولمو راضی کردن همسر اولش هم گفته باید خونه رو به نام من کنی من اگه جای اون بودم خونه ماشین کلا به نام خودم میکردم بد هر دوتاشونو پرت میکردم بیرون اسکلا 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش ۲۴ سالشه مث ۴۰ساله هاس بدبخت

قشنگه ولی خب اشتباه کرده مونده اخه کیه قبول کنه 😖😖

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

تازه گف من از بچگی عاشق زن دومم بودم ولی ندادنش بعد یه روز بعد تو استوری از زنش پرسیدن میگه ن اصلا باهاش دوست نبودم فقط فامیل بودیم.درحالیکه خود علی گف که تو اینستا بعد چند سال پیداش کردم و عاشق بودیم

20 اردیبهشت
اره اگ خونه ب نامشه باید اونا رو بیرون کنه

اره تو کلیپ دیدم خود علی شکارچی داشت حرف میزد میگفت خونه رو به نامش کردم راضی شد حیففف ک زنه اولش احمقه باید پرتشون کنه بیرون 

اینقدر تو نی نی سایت تا پیک زدین براش که مشهور شده و فالووراش زیاد شده   همینکارررو ادامه بد ...

چه بدبخته کسی ک اونو فالو میکنه 

من فقط محض کنجکاوی دیدم پیجشو 

شد ، شد ... نشد ،بیا بشین برات چایی بریزم 😍☕تیکر برای رسیدن به خواستمه 😍 یه صلوات برام میفرستی ؟ ممنون ❤