کلیپ دیدم ک خودش داشت حرف میزد میگفت اصلااا همسر اولم راضی نبود من اصرار کردم فامیلا هم راضی نبودن بد اخرش فامیلا راضی شدنو و همسر اولمو راضی کردن همسر اولش هم گفته باید خونه رو به نام من کنی من اگه جای اون بودم خونه ماشین کلا به نام خودم میکردم بد هر دوتاشونو پرت میکردم بیرون اسکلا
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اینقدر تو نی نی سایت تا پیک زدین براش که مشهور شده و فالووراش زیاد شده همینکارررو ادامه بد ...
چجوری متن قرمز زدی درشت
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بابا ملا دارن دول درمیارن پویان مختاری نیلی زنش میشه بعد حامله بعد خبری نیست دوباره خامله دوباره خبری نیست نازنین از داداش پویان حامله میشه بعد سقط میشه این زن دوم خب غلط کردی اونو می خواستی رفتی یکی دیگرو گرفتی.دنبا جهانبخت حامله داره میشه بعد چند اگه بچش سفط نشد یا دعوا کردن از این حرفا
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم