اره.بعصیا خانوم خوب و مهربونی دارن.ساده.پاک و... بستگی به ذات مرد داره البته.بعصیا بهترینو دارن باز ...
من از هر جهت از همسرم سر هستم، و تقریبا بارها اشتباهات ریز و درشت و کارهای وحشتناکی رو که باهام کرد بخشیدم، در مدت کوتاهی که توافق کردیم از هم دور باشیم، با شخصی که ایرانی هست و از گوشی خودم دزدیده بود ارتباط گرفت . همسر من ایرانی نیست و این خانم ایرانیه، همسر من ازاختلافات سابق من با این شخص خبر داشت. و میدونه که این شخص آدم خطرناکی هم هست. من و بچه م رو الان کامل رها کرده، و جالب اینه که زیر بار نمی ره و میگه نه من این فرد رو نمیشناسم. در ضمن اون زن به هیچ لحاظ آدم در خور توجهی نیست، تنها امتیازش!!!! اینه که پایه همه جور اعتیاد هست و این انگار برای شوهر من جالبه!!
کاملا درسته عزیزم و شک نکن که اون الان پشیمونم چون شک نکن میدونه عامل همین تلافی هم خودش بوده و تو ...
من بخدا تعریف نمیکنم از خودم واقعا چیزی کم نداشتم انقد خواستگار داشتم که از دست در میرفت همه به مامان بابام میگفتن تو رو خدا اینو نسوزونید این حیفه ولی سوختم بد سوختم عروس تازه رو برد خونش کسی که خودش عاشقش شده بود بهش خیانت کرد هیچی برام نموند فقط حسرت میخورم کاش همونجا جدا میشدم
کاملا مطمئنم لایقت نبوده، همیشه همینطوره، انگار هول می کنند، چقدر عوضی بوده امیدوارم تاوان کاراشو پس ...
اره پیش خودمه هفته ای یکی دوبار میاد دنبالش به جون بچم تا وقتی خونم بودم بچمو بغل نمیکرد از دور یکم بابا جون بابا جون میکرد بچم بغلش نمیرفت انقد که نمیشناخت حالا که میخواد منو عذاب بده میاد دنبال بچه
میدونم عزیزم، این رفتار رو کامل می شناسم، رفتار محترمانه ای با خودت داره؟
تا چند روز پیش که بابام طفلی هیچی نمیگفت بخاطر من اره ولی بعدش که بابام گفت تا تهش پشتتم نمیزارم دیگه بهت ظلم کنن و محکم جلو اونا وایستاد کلا از این رو به اون رو شدن. اخه بابام تو این چند سال کوچکترین تندی باهلش نکرده بود توقع نداشت
تا چند روز پیش که بابام طفلی هیچی نمیگفت بخاطر من اره ولی بعدش که بابام گفت تا تهش پشتتم نمیزارم دیگ ...
خب طبیعتاً ترسیده و احتمالا آدم ترسویی هم هست، اغلب ادمهای خائن ، ترسو هستند. امیدوارم که سرپرستی مال خودت باشه، تلاشی کرده برای برگردوندن تو به زندگیش؟
خب طبیعتاً ترسیده و احتمالا آدم ترسویی هم هست، اغلب ادمهای خائن ، ترسو هستند. امیدوارم که سرپرستی ما ...
نه ترسش بخاطر اینه که تو این مسیر کلی قانون رو دور زده و من تو دادگاه میتونم متهمش کنم به همین خاطر میگه برو وقت دادگاه رو تو درخواست بده ک زودتر بشع که وکیلم نمیخوایم بگیریم.. اشغال دقل باز. نه امروز ولی گفته اصلا نمیخوام طلاق بدم میخواد اذیت کنه میدونم
نه ترسش بخاطر اینه که تو این مسیر کلی قانون رو دور زده و من تو دادگاه میتونم متهمش کنم به همین خاطر ...
عزیزم من تاپیک هات رو مرور کردم، حس می کنم کاملا خودت رو سپردی به قضا و قدر. یعنی فکر میکنم شرایط داره کامل تو رو پیش میبره، می خوای بمن مسیج بده در خصوصی. من حس میکنم تو هنوز همسرت رو دوست داری و نتونستی براش دلیل و برهان بیاری که اون مسبب تمام این مسائل هست. گاهی هم میدونی نمیشه درباره هر چیزی حرف زد